Aydanzeyd Kizlar tampon kullanmak istiyorum. Regl doneminde ped kullanmak yerine. Teyzem soyledi cok daha rahatmis. Siz ne dusunuyorsunuz?(kotex )
esleminannesi2 Aydanzeyd tampon bir kaç saatlik denize girerken alışverişe giderken rahatlık olsun diye kullanılıyor normalde ped sağlıklı
lanadelmiyav Aydanzeyd bir keresinde mecburiyetten tampon kullandım, bir daha asla kullanmadım beni çok rahatsız etti.
Mom622626 lanadelmiyav rahatsız olduysanız iyi yerleştirmemişsinizdir normalde hissetmemeniz gerekiyor.
Mamaqueen Aydanzeyd tampon bir iki saatligine kullancaksaniz okey ama onun harici guvenli ve saglikli degil. Uzun sureli icerde kalirsa toksit birikmesinden ani ölümler olabiliyor. Onun yerine ben kullanmadim fakat adet kabi bakabilirsiniz kullananlar cok memnun
melisaninannesi Aydanzeyd tampon şok geçirmeye sebep oluyor. Ped kullanmaya devam etmenizi öneririm. Evet kullanan olup memnun olan var ama riske değmez.
Minis Tampon aşırı rahat, hışırtı yok, sürekli terleme hissi yok. Sık sık değiştirerek gönül rahatlığıyla kullanabilirsiniz.
Ececanece Aydanzeyd tampon unutulduğunda ya da fazla içeride kaldığında toksik şok olabiliyor. Ölümle sonuçlanan. Bir araştırın uygunsa kullanın. Sık sık değiştireceksiniz. Yoksa tehlikeli olabilir.
Ececanece Minis ben tercih etmem içimde yabancı bir cisim fikri beni aşırı rahatsız ediyor. . Tampon kullansam da 8 9 saat beklemem tabiki ama riske de atmam.