Nenvarkuzum Aselkusveannesi Yeşil fasulye pirinç pilavı yoğurt çorbası salata dün yapmıştım yemeklerim bugünde yeter extra salata yapıcam
Balkizlarim Aselkusveannesi dunden kadin budu koftem var patates püresi yaparim mercimek çorbamda var salata yaparim 🥰
Aselkusveannesi Nenvarkuzum Gocebe88 Balkizlarim adastra adastra Milamoms Gulsen4224 Milamoms Vangulu16 Gulsen4224 Derinsmommm TheBaby AtaVeAnnesii Oykuaygun Ellerinize sağlık çiçekler 😍
Milamoms Gulsen4224 Kaç gündür etli biseyler sürekli bugün ete ara vermek istiyorum ama tavsiyelerin çok güzel teşekkür ederim 🌼
Derinsmommm Aselkusveannesi ay gördüğüm en yararlı postlardan bir. Sabitlensin bence her gün herkes menü yazsın. Bütün gün ne pişirsem diye düşünmekten yoruldum 🙄🙄
Aselkusveannesi Milamoms Rica ederim canım hiç fırında denedin mi denemediusen çok pratik ve lezzetli oluyor 🧡
SeverusSnape Aselkusveannesi Yeşil mercimekli bulgur pilavı, Çoban salata. Allah bereket versin, lokma yiyecek halde değiliz valla sıcaklardan. Sabahtan beri karpuz yiyorum sadece, midem hiçbir şey almıyor.