1kiz1erkekannesi Kızlar 29 günlüğüz bebepimde aşırı gaz problemi var sürekli ıkınıyo ağlıyo kıpkırmızı oluyo ve 1 saat anca uyuyo tavsiyesi olan var mı gece gündüz farketmeden 1 saat yada 1 buçuk saat uyuyo anca bu arada e anne sütü alıyo arada mama veriyotum
Yeniaanne 1kiz1erkekannesi mama da gaz yapıyordur sütünüz yeterliyse vermeyin mama kaç cc veriyorsunuz günde
Mom356 1kiz1erkekannesi 19 günlük oğlum oda kolik aşırı gazlı valla sabah 7 den beri uyanık hala uyumamış duşta aldırdım rahatlar ye ama yok sürekli kucağımda
Glyernz 1kiz1erkekannesi benim bebgim de çok gazliydi hala da gazı bitmiş değil ama baya azaldı şu an 4 aylık. Biz hala da gaz damlalarıni kullanıyoruz sabah aksam lactocol damla kullaniyoruz 6 damla. Günde bir defa da aynı saatte olmak üzere biogaia damla kullaniyoruz 5 damla. Onlar baya rahatlatıyor
Lenagazel 1kiz1erkekannesi 1 günde belli olmaz faydası bir kaç gün düzenli kullanın birde hangisini kullanıyorsunuz
1kiz1erkekannesi Mom356 ya bizler içinde çok zor alşah kolaylık versin bizde öyleyiz 8 den beri ayakta sğrekli ağlıyo
1kiz1erkekannesi Mom356 doktora gittik dün anlattım normal dedi herşey kolik değil dedi ne yapcam bilmiyorum gaz damlası bile vermedi ben eczaneden aldım
Lenagazel 1kiz1erkekannesi biogaia ile destekleyebilirsiniz ben o şekilde kullanıyorum kolik bi bebekti antikolik biberonda kullandım aştık şuan
1kiz1erkekannesi Mom356 ne yapabiliriz sıcak havlu koyuyorum ediyorum her şeyi denedim ıkınması geçmiyor
Mom356 1kiz1erkekannesi Zeytinyağ masaj yapıyorum sıcak havlu koyuyorum rezene veriyorum 2 kaşık yok yine aynı
Ipek1405 Zeytinyagı ısıtın ama ılık olcak yani cok ısıtmayın karnına ve ayak tabanına syrup masaj yapın ve uyurken yuz üstü uyutun aksamda yıkayın bbek yagı ile masaj yapın ben öyle yaptm bırde gaz ilacı verdım