sedaomur26 Kızlar 4 gündür mama kullanıyoruz suyunu illa kaynatmam mi lazım hazır suyla hazırlasam olmazmi suyun ilimasi uzun sürüyor siz nasil hazirliyrosunuz
goncaalp sedaomur26 onceden kaynatip sogutulmus suyu ayri bir surahide tutup oyle isit canm ben oyle yapiyorum en pratigi ilinmis suyu termosa koyuyorum 2 dkda hazirlaniyo
Erdemkayraninannesi Kaynar su ile hazır suyu karıştırıyordum ben öylede oluyor hem kaynatıp soğutma işiyle uğraşmıyorsunuz
sedaomur26 Erdemkayraninannesi bende öyle düşünüyordum ama bisey olur mu mamanın arkasında suyu kaynatın diyo
sedaomur26 Erdemkayraninannesi biberon temizliğini nasil yapıyorsun peki kızım emmek istemiyor artik emse bile 2 3 dakika
sedaomur26 Safiiye teşekkür ederim canım ❤ biberon temizliğini nasil yapıyorsun peki kızım emmek istemiyor artik emse bile 2 3 dakika 😭
Safiiye sedaomur26 rca ederim cnm😊 bazen kaynatarak bazende e bebekten biberon ve emzik temizleyici var onunla yapiyorum
Erdemkayraninannesi Kaynar su ile yıkıyorum genelde sirke ile temizliyorum ben biberon temizleme deterjanı almadım sirke yetiyor kaynatınca bişey kalmihlf zaten.
sedaomur26 Erdemkayraninannesi ben her beslenmesinden sonra sadece suyla kaynatıyorum sirkeyi denemedim