Momm12 Bim den bugün neler aldınız ben bebişle tek olduğum icin çıkamadım 😔 akşam eşim alacak insallah kalır
Deletedmom0099 Momm12 hiçbir şey almadım, gitmedim de. küçük bebekler için şeyler gelmiş bize uygun bir şey yoktu 😊
Deletedmom0099 Momm12 10 tane var bende 😂 happy momda birisi yazmıs ama normalde market müslinleri güzel olmuyor ama bunlar kaliteli diye . iyisini bulmak zor oluyor mantıklı bence 😊
Yagmuurr Minikmucizemmmmmm Yani evet kullanışlı ama şöyle olmazsa olmaz değil yani olmasa aramam mesela
kaymakliekmekkadayifi Momm12 bende bebi uyaninca gidicem kalmissa cam rende alicam bide emzik bizimki cok atiyo emzigi disarida bi ton para vermek istemiyorum bende o yuzden emzige. Haa bide silikon onluk alicam bulabilirsem.
Momm12 Deletedmom0099 markette olanı ben kundak olarak kullanıyorum cok ince terletmiyor diğerleri kalın olduğu icin onlarla da banyo sonrası kurulama yapıyorum
Splash-Splash-Love Momm12 Vallahi 9da gittim hiç bişey kalmamıştı nasıl oluyo bilmiyorum. Sadece biberon temizleyicisi aldım 😂😂😂
Kbrbydk Momm12 tak çak oyuncak,jile elbise, alıştırma kulodu aldım. Güzel seyler gelmişti ama küçük bebekler için baya şey vardi