Melegim9696 Kızlar farenjit mide bulantısı ishal hiç iyi değilim ayakta duramıyorum dün acile gittim iğne vurup gönderdiler.😢 rüyada gibiyim. Annem yanımda kalıyor ama çok kötüyüm. Bana dua eder misiniz kolayca atlatayim su dönemi😢
Song Melegim9696 çok gecmış olsun belırtler baska bır rahatsızlık gibi geldi ama delta varyantı olabılır mı kusura bakmayın uzulerek paylaşıyorum test mı yapsanız
elmaliturtam Melegim9696 çok geçmiş olsun ama belirtileriniz covide uyumlu bir test verin kesinleştirin ona göre tedavi olun.
Melegim9696 Song Doktora gittim tad ve koku alıyor musun dedi alıyorum dedim ateşime baktı. Muayene etti ve bogazin berbat olmuş dedi. Suan antibiyotik tedavisi görüyorum. Test yaptırmaya gerek duymadı bilmiyorum😞
Melegim9696 Song Delta da en önemli belirti atesmis. Cok şükür ateşim çıkmadı hiç🥺 sadece mide bulantısı ishal bitirdi beni. 🥺🥺
Melegim9696 elmaliturtam Doktora gittim zaten ama gerekli görmedi. Bogaz enfeksiyonu dedi. Antibiyotik tedavisine başladı ve soguk algınlığı kullanıyorum. 🥺 sadece biraz ağır geçiriyorum sanırım. Evde annem çocuğum ve eşim var kaç gündür onlarda birşey yok çok şükür neden oldu ben de bilmiyorum😢😢