Baloglum19 Arkadaşlar bebeğim 26 günlük sarılığı hala devam ediyor doktor kan tahlili falan yapmadan annesütü sarılığı bol bol emzir dedi kan tahlili yapmadan anlaşılır mı lütfen bana bi söyleyin ya 😐
Yeniannee06 Baloglum19 bizim de sarılığımız var 28 günlüğüz doktor 15 günden sonra bi risk oluşturmaz en geç 2 aya fiziksel olarak da sarısı geçer sen sıkça emzir dedi kan tahlili yapmadı
Ebruferit Baloglum19 canım biz 52 gunluguz hala sarılık devam bir beyazlamadi bebeğim ama şükür sıkıntı yok tahlilleri temiz değeri de düşmeye başladı 4 aya kadar devam edebilirmis rAhat ol ilk 10 gün önemli
Baloglum19 Yeniannee06 çok teşekkür ederim 🙏 içim rahat etmiyodu inşallah çabucak atlatırız şu sarılığı artık
Yeniannee06 Baloglum19 bebeğinizin kilo alımı nasıl? Sürekli uyuduğu için bizim kilo alımımız çok az 😔
Baloglum19 Yeniannee06 zorla uyandırp emzirmeye çalışıyorum kilo almış mı almamış mı cuma günü öğrenecem inşallah
Baloglum19 Ebruferit siz kan tahlili yaptırmışsınız biz hiç kan tahlili yaptırmadık kafama takılan bu yaptırmalımıyım sizce ?
Ebruferit Baloglum19 yine de bi yaptırın önemli çünkü uzamis sarılık sebebi nedir diye vbazi tahlil istiyor doktor bence aklınız kalmasın ben yaptirdm şükür sıkıntı çıkmadı