Aleynasumeyye Bebeğin 4 aylik asimizi olduk ve bana vegaferon verdi. Tavsiye eder misiniz kullandınız mı 🤗
-erCansu- Aleynasumeyye kimse memnun değil daha doğal icerikliler var ama mutlaka kullanın sidefer treelife dişte leke ve kabızlık yapmıyor
deniz_s Eymenebrar gunde kac damla veriyorsunuz bir de ac mi tok mu veriyorsunuz bize saglik ocagindaki damla icin ac karnina gunde 4 damla dedi ama hic kullanmadim henuz sizin dediginiz damlayi siparis verdim ondan kullanmaya baslicam bir de kabizlik sorunu olmuyo di mi biz cok cekiyoruz da
ggmom deniz_s kilosuna göre belirleniyor 4. Ayda 4 damla olarak başlanıyor. 5. Ayda 6 damla, 8 damla şeklinde kiloya göre ayarlanıyor. Besledikten yarım saat sonra vermeye çalışın verdikten sonra da en az yarım saat beslemeyin emilimi arttırmak icin
ggmom Aleynasumeyye newvit kullanıyorum yeni duyulan bir marka doğal içerik ve fiyatı diğer markalara göre daha uygun
ggmom deniz_s evet 4 ile başlayın. 5. Ayda doktorunuz damla sayısını söyler zaten, gidemezseniz de 6 damlaya çıkarın 🤗