tuem14 Kızlar merhaba ben kızıma yemek yemedıgı ıcın 1 yaşlarında Tv ye YouTube bağlayıp kahvaltıda vs açıyordum sadece ama 1 ayın sonunda baktık olmuyo kumandaları baba işe götürdü dıyıp kaldırdık ve bizde artık evde ızlemedık kızım akşam 9-10 arası uyuduğu ıcın o uyuduktan sobra açıyorduk suan kızım 22 aylık olucak ve ben artık evde sanırım çok sıkılıyorum açsam kendim bişeyler izlesem en azından ses olsa siz ne yapıyorsunuz bu konuda ?
Deletedmom_36 tuem14 bizim evde tv acik oluyor acikcasi cizgi filim oynamadigi surece tv ye bakmiyor kizim 25 aylik olucak ama gunde 2 bolum niloya seyrettiriyorum ☺️
Oykuaygun tuem14 İngilizce-Türkçe sayılar, harfler falan açabilirsiniz. Vücudunu tanıtan şarkılar var mesela
MayneymisAltintop 22 aylık bebek günlük belli bir dozda çizgi film izleyebilir. Niloyanın pepenin çok güzel eğitici bölümleri var ☺️
efelettin Ben izletiyorum 2 yaşında şuan. Günlük olarak sabah öğle akşam yarım saat olacak şekilde izliyor. Hatta eğitici çizgi filmleri beraber izliyor. Sayıları, renkleri, hayvanları vs beraber sayıyoruz. ☺️
Ecoo O niye ya bizde tv hep acik su abarti annelere sinir oluyorum gercekde… Valla benim oglum arada bir ilgisini ceken birsey olusa basini söyle bir kaldirip bakior yoksa umrunda olmuyor yani..
tuem14 Ecoo size göre abartı anne olabılırım ben kızımın ilk 24 ayında daha bizimle aktıf olmasını ıstedım çünkü açtığımda devamlı onu üzmemek ıstıyodu suan da artık büyüdüğü ıcın zamanı geldı dıye düşündüm ama fıkır almak istedım benım gbi abartı annelerden .
lanadelmiyav Ecoo siz izletiyorsunuz diye güzellemeyin yine tv izlemeyi. Abartı anne oluyoruz bir de yav.
ikizbabymom Ecoo geçen ay ikizlerimi gelişimsel pediatri doktoruna götürdüm arka planda bile tv açık olmasın dedi
tuem14 Poncito kesınlıkle ama asla yemıyordu ağlamaktan ben perısan oluyordum bigun kayınvalidem açmış yedi bende sonra açtın ama dedıgım gbi max 1 ay sürdü kapattım çünkü hep onu ıstedı
efelettin tuem14 hayır istemiyor. Bazen açmadığım bile oluyor başka bi yere gittiysek, biri bize geldiyse gibi.
busgokalp tuem14 oğlum 15 aylık bu zamana kadar açmadım çünkü kendimce araştırdıklarım ve doktorlarımızın yönlendirmesi ilk 2 yıl bebeklerin zihin gelişimi için çok önemli ekrana maruz kalmamalılar yönünde. Ama 2 yaşından sonra bencede günde yarım saat eğitici çizgi filmler izleyebilir
KoalasMom tuem14 İzlemiyoruz gün içinde, doğduğundan beri açmıyoruz alıştık zaten radyo dinliyoruz ekransız hem ses oluyor bize. O uyuduktan sonra film izlemek için açıyoruz
SNGL27 tuem14 ben izliyorum oğlum bakmıyo bile 6 aylık izlemesin de de sakınca görmüyorum saçma salak programlar olmadığı sürece
lanadelmiyav tuem14 oğlum 4 aylık, doğduğundan beri akşam onun uyku saatine kadar evde televizyon açmıyorum. O uyuduktan sonra dizi, film keyfi yapıyoruz.
Tosbik1406 lanadelmiyav güzelleme ne demek ya Bi onu söylesenize övmeyin deseniz tamam da cümle kurarken anlaşılabilir konuşun