yasem Arkadaşlar inek sütü alerjisi olan yenidoğan bebeğim için doktor anne olarak bana diyet verdi. Süt ve süt ürünleri içeren hıc bısey tüketmiyorum.sonuc olarak sadece sıvı ve normal yemek, meyve vs yiyebiliyorum. Çünkü poğça börek vs gibi bir çok besinden süt veya yumurta var. Bu durumu yaşayan başka annelerimiz var mı acaba? İnek sütü yerine hindistan cevizi sütü önerdi kimi yakınım ama deneyen var mı acaba
Mervea yasem hiç denemedim doktora sornakta aklıma gelmedi vegan peynir tüketebilirmiyim deyince müsade etmemişti
sima yasem valla canım ben hiç duymadım bi doktor a sor istersen yanlız ekmeği de kesmeniz gerekecek içinde maya var ve maya da da süt var doktor um bize öyle demişti ben kendim evde yufka yaptım onu yiyorum
yasem sima başka neleri yasaklamışlardı size acava? Bana doktorumun söylediği süt, yumurta, peynir, yoğurt, tereyağ, Tahin, helva, kuruyemiş
sima yasem canım bana bi liste vermedi sadece süt ve süt ürünleri olan hiç biseyi yeme dedi ekmeği sordum onuda yeme dedi yanlız bugün kızımı aşıya götürdük oradaki hemşire çilek ve domates çok alerjikmiş dedi ben bu günden sonra yemeklerimde biber salçası kullanacağım