Mom726373 Eliffffffffffff 4. Ayda başlatıyorlar. Doktora gidiyor muydunuz, kanına bakarak mı vermediler
Busu Eliffffffffffff bizim doktorumuz da 8.ayda tahlil istedi değerleri düşük çıkınca başladık kan damlasına doktornzla iletişime geçebilirsiniz
Mucizem-Sare54 Eliffffffffffff benim kızım 4 ay 7 günlük ebemiz 4 ay aşısinda başladı ve 1 yaşına kadar kullancak dedi
Eliffffffffffff Busu bebeğim ek gıdada yetersiz besleniyor. Ben de bu yüzden kan damlası vermeyi düşünüyorum. Sağlık ocağı 6.ayında verdi ama değerleri normal diye kullanmadım
Mom726373 Eliffffffffffff ben de 2 doktora gidiyordum biri başla dedi biri gerek yok dedi , ama ben başladım
Eliffffffffffff Mom726373 ben de başlamak istiyorum. Ek gıdada yetersiz çünkü. Hiçbir şey yemek tatmak istemiyor. Bu yüzden endişeleniyorum
Busu Eliffffffffffff her yemeği yesede vitaminleri ordan çok düşük alır ama vitamin takviyesi şart bence
Mom726373 Eliffffffffffff her öğünde sizinle beraber olsun, mutlaka bu çok önemli kalabalık sofralarınıza eşinizle yemeklerinize dahil edin . Yemese bile öğününü sunun bir süre sorna alışır inşallah