Momdady2021 Kızlarrrr günaydın oğlum 2 aylık ama ben bana gülümse se de daha diğerlerinden ayırt etme edemediğini düşünüyorum. 1.5 ay emdi şimdi tamamen mamaya geçtik süt kokusuyla alakası olabilir mi ?
Melisbaha Momdady2021 siz suan pist dediginzde gulumsuyormu? Bnmki premuter 2 aylik tam napsam gulmuo
mavisgozlum Momdady2021 Canım 3 ayı geçerek 3.5 da falan yeni gülmeye başlıyorlar benim tam 3.5 aylık şuan gülüyo daha bir ayın falan var hemen hemen tam 3.5 olduğunda kendi kendine konuşmaya sana gülmeye basliyo
Momdady2021 Melisbaha 2 ay 12 günlük gülüyor evet konuşunca cevap vermeye çalışıyor ama genel de bunu halası babası yapınca da yapıyor işte
Momdady2021 mavisgozlum çok istiyorum artık beni tanıyıp benle olmak istemesini emmiyor diye bağımız kopmuş beni tanımayacak gibi his oluştu
Fatmasagirli Momdady2021 4 ay olunca tanıyor, ses verince gülüyor, beni odada görünce ellerini ayaklarını çırpıyor heyecanlanıyor. Meme emmese de o seni kokundan sesinden her şeyinden tanır merak etme sadece biraz zamanı var 🥰
Aslknt Benim bebeğim de emmedi bende sizin gibi düşünmüştüm ama zaman geçtikçe anlıyorsunuz su an 11 aylık kucağımdan inmiyor hep gözü bende,Bebek için annenin yeri her zaman ayrıdır unutma 🥰