Sehersev Merhaba arkadaşlar bugün çok yorgun bi anne olarak yazıyorum bebeğim bir kaç gündür çok huysuz eski güleç bebeğim gitti resmen gece uykusu da artık hayal oldu saat başı uyanıyor süt istiyor neden böyle oldu sizce bi de sürekli alt dudağını emiyor
ugur25bocegi Sehersev canım kaç aylik acaba bi sıkıntısı flan mi var benim bebegimde öyleydi cok kolay uysal bi bebekti birden zorlasti gece uyumamaya basladi meğer kulak enfeksiyonu geciriyomus tesadüfen kontrole götürdük doktor genel muayene yaparken öğrendik
ugur25bocegi Sehersev ama cok küçükmüs bebeginiz tam doymuyoda olabilir canım benimki 14 aylık ondan öyle yazdim
Sehersev Umutluluk bilmiyorum yani uykuya dalıyor ama eskiden sadece 3 kez felan uyanırdı gece simdi ise her saat başı
Sehersev ugur25bocegi hadi ya geçmiş olsun bilmiyorum bu ay doktor kontrolümuz var ama sanırım kontrolü beklemeden götüreceğim
ugur25bocegi Sehersev en iyisi doktora götür canım doyup doymadigini bi rahatsızlığı olup olmadığını söyler için rahat eder inşallah yoktur biseyi bebisinin
Emiryigit 8 sık oğlum aynen öyle eskiden en fazla iki kez kalkardı şimdi gece uykusu haram oldu bize dis belirtisi den diyorum ben ama sizin bebek dahada kucukmus