incimeyra BademsMam arkadaşlar uyumayı bilmedikleri için uyanıyorlar uyku eğitimi alabilirsiniz destekli uyumayı öğretiyorlar
BademsMam incimeyra tam tersi benim kızım uyumayı seviyor gündüz olsun gece olsun ama sadece çok sık uyanıyor. Ve uykuya dalmak istese dalabiliyor kendi başına uyku eğitimindede aynı şey veriliyor zaten kendi başıns uyuma
BademsMam antropologanne ama benim kızım gündüzleride uyuyor uzun bende acaba gündüz çok uyuduğu için mi uyumuyor diyorum
Fatma69 BademsMam canim bebesi baya bi yorup ustune banyo yaptirip o sekil yatir alismis saat basi kalkmaya muhtemelen
BademsMam Fatma69 yatırmadan önce banyo yaptırıyorum karnını doyuruyorum yoruluyoda ama işte yinede uyanıyor 🤦
cikolatali_waffle BademsMam 14 aylık bebeğim benim de 2 aydır aynı durumda sürekli kalkıyor meme istiyor. Uykuda bile yoruluyorum dövülmüş givi kalkıyorum sabaha
antropologanne BademsMam Çok deilmis zaten. Bilemiyorum ne dertleri var 🙄 Su an mesela uyumak üzere gece bire kadsr kesintisiz uyuyor, uyansa bile pispis yapinca hemen uyuyor ama ondan sonra surekli surekli uyaniyor🙄
BademsMam antropologanne işte benim kızımda öyle 😓 valla Allah bize bol sabır güç kuvvet ve yardımcımız olsun 🙏
Zeynoopink BademsMam valla oğlum 13aylık doğduğundan beri cekiyorum inanki hiç uyumuyor hiç dediğin gibi saat başı kalkıyor ağlıyor anlamdım gitti ama dişleri de çıkıyor