Gulcyln Merhaba arkadaşlar. Bebeğim 11 ay 15 günlük 2 gündür sürekli göğsümu ısırıyor canımı ciddi anlamda acıtıyor o yüzden son iki üç defasında yapmamasını söyledim yapmaya devam edince istemsiz çığlık attım ve memeyi çektim. Sabahtan beri de kesinlikle emmiyor ne yapmalıyım bilerek yapmadım çok üzgünüm ☹️ mama reddine mi sebep oldum tamamen bırakır mı sizce emmeyi yoksa geçici bir süre mi ne yapmma lazım çok çok üzgünüm 😭😭
tospikannesii Gulcyln oğlum da aynı, benimde canım çok yanıyor, bağırmamak için kendimi zor tutuyorum. İstemsizce bağırmışsınız, inşallah öyle birşey değildir. Uyurken deneyin isterseniz emzirmeyi, belki işe yarar
Gulcyln tospikannesii şuan ağlıyorum inanın çok çok üzgünüm 😭 biraz önce uyurken denedim uyandı ve çığlık çığlığa ağladı. Zaten 4 aylıkken çok uzun süren bı meme reddi yaşamıştık çok mutsuzum şuanda
ayisigi Gulcyln Yaa 😕 Çok üzüldüm sizin için.. Ya acaba gündüz tekrar bi konuşarak deneseniz, sakin sakin böyle? Küçük biliyorum ama anlıyorlar bence.. Ses tonu da etkileyebilir. Aklıma bunu demek geldi. Tabii ki istemli yapmamışsınızdır
bernakoc Gulcyln uzun suren meme reddnz ne zaman gectı neler yptnz? Bnm 1 aydr var 4 ay 1 gunlk oglum ve napcm şaştm stümü sagıyorm sol gogsm dolmuyor kac gundr sag gosmde 1 gubde ancak doluyor nerdyse normalde 3 saatte dolardı sütüm azalmaya basladı mama vermeye basldm ac kalmsn dıe 1 haftadr normale donme ıhtımakı varmı ya memeye koydgm dkka bagruo kndnı parcalıyor resmen
Gulcyln ayisigi o kadar pişmanım ki şimdi olsa inanın koparsa gene sesimi çıkarmam o kadar üzgünüm ☹️ bı kaç saat sonra bida denerim gündüz de denerim konuşurum biraz öncede bir çok defa özür diledim onu sevdgimi söyledim ama olmadı belki gündüz olur benim için dua edin olur mu yaptığım bı slaaklik yüzünden yavrum sutumden mahrum kalmasın 😭
Gulcyln bernakoc ben yaklaşık 1 ay uğraştım her dakika neredeyse duşta denedim üzerine yatarak denedim onu yatırıp yandan üzerine eğilerek denedim her defasında farklı pozisyonda vermeyi dedim 1 ay sonunda tek bir pozisyonda emmeye başladı snra normale döndü. Ama gerçekten zor bir süreç Allah kolaylık versin umarım biran önce geçer