yasam-arya-mom Kızlar merhaba . Kızım 6 aylık ve işe başlayacağım için kızıma mama vermek zorundayım . Doktor numune olarak aptamil ve similac verdi ama kızım hiç sevmedi. Tükürerek çıkarıyor . Başka mama önerir misiniz ?
DaisyMom yasam-arya-mom kizim cok kustugu icin bebelac nutriconfor kullaniyorum.Bir hafta sonra iki numarasina gecicem.Ama bu mamanin grami az parasi cok o yuzden sadece bebelac gold olanini deniyecegim birde.InsAllah faydasi olur bu mamanin.Faydasi olmazsa nutriconfora devam.Biz ilk sma kullandik hic sevmedi kizim.Bebelac serisi guzel bence.Ayrica nutriconfor ve ar mamalar tatli mamalar degiller.Bebeginizin bir rahatsizligi yoksa bunlari kullanmayin acimsi oldugu icin sevmeyebilir.
gocebebirbayan yasam-arya-mom ben doğduğundan beri aptamil veriyorum. Alışmaya bağlı bir de bebekten bebeğe değişir mama tabi. Bizimkine sma bebelac humana yaramadı yemedi de
yasam-arya-mom Musam ben iki mamanında tadına baktım gerçekten iğrenç çocuk haklı yememekte . Peki siz baktınız mı sma nasıl bebeğiniz falan sevdi mi ?
Musam yasam-arya-mom sma sevdi aptamili de sevdi ama gaz yaptı şimdi bebelac gold nutrikonfor kullanıyorum doktorumuz gaz yapmayan mama demişti iyi ki ona başlamışız gaz sorunu kalmadı tabi gaz icin damla şurup da kullanıyorum
Oykuaygun yasam-arya-mom ya deme öyle aptamil çok güzel bence 😂😂 smanın şeker oranı biraz daha az aptamile göre
yasam-arya-mom Musam benimkide kolikti doğduğunda ama bayadır iyi damlaları falan kestik. İnşAllah bide o çıkmaz yeniden . Teşekkür ederim
Doruk10 Musam merhabalar gaz için hangi damlayı kullanıyorsunuz doktorunuz mu tavsiye etti veya verdi bizde gaz sorunu yaşiyoruzda çünkü
yasam-arya-mom NukleerBaslikliKiz kaç aylıktı siz kullandığınızda . Bizim kız artık bişeylerin tadını biliyor ya böyle çok kötüleri içmiyor
yasam-arya-mom DaisyMom şüpheli bi süt allerjisi vardı ilk başta ama şimdi geçti sanırım diyet falan kestim alerjileri çıkmadı yeniden ortaya o yüzden normal mama verdi doktor özel bi yanı yok . Onlarıda deniyeyim bari ya
yasam-arya-mom gocebebirbayan aynen artık tadımada geçtik ya bazı güzel tadları biliyor ondan hepsi güzel gelmiyor
yasam-arya-mom Adaveannesii he aptamilin çeşitleride var bilmiyordum biz direk düz aptamil . Böyle çiğ balık , metal tadı kokusu var mamada
Oguz68 yasam-arya-mom bebelac gold kullanıyorum gaz sorunu yasamadik tadida guzel aci yada tatsiz degil oğlum iciyor bir bucuk aydir iki kilo aldi
Oguz68 yasam-arya-mom 2 ay 14 günlük uc ay diyelim artik yani. Benim bebegim ilk ayda kilo alamadi o yuzden doktor mamaya baslayin dedi. Farklı bir mama iami soylemisti fakat bulundugumuz yerde bulamadik internetten de gecikir diye bu mamaya basladik. İcinde iki paket olan var 125 lira o daha ekonomik onu degerlendirirsiniz(900+900 ml)
yasam-arya-mom Badehandeyldz ya hipp ya bebelac zaten onlarıda aldım bugün yarın sırayla denicem bakalım