Efy Arkadaşlar aranızda var mı yangının olduğu yerlerde yaşayanlar merak ediyorum? Uyku tutmadı içim acıyor resmen 😔
Hafisee Efy ben değil ama kuzenim manavgatta evleri bırakıp denize kaçıyoruz dedi aradık bugün cok etkilendim
Asklepios Efy beni de uyku tutmuyor. İzmirde Kemalpaşa var. Ne durumda olduğuna bakıyorum. Harici 4 yangın söndürüldü büyümeden. Diğer şehirler ne halde. İçim acıyor artık
theAna Efy mersindeki dumanlar girneye kadar ulaşmış Allah yardımcıları olsun inşallah bir an önce biter. Çok üzülüyorum mahvoldu her yer. Az önce gördüm İstanbul Bahçelievlerde de çıkmış iş yerinden ormana sıçramış sanırım…
Esmece Allahım o kadar insan nereye gidecek ev yok bark yok güzelim hayvanlar yanarak can verdi en verimli ormanlarımız yandı kül oldu nefes alamıyorduk şimdi hepten kapana kısıldık bu kadar şey nasıl geri gelecek sen kurtar Allahım ne olur ya
Melek200121 Efy beni de uyku tutmuyor😔😔 o kadar çok üzgünüm ki 😏 o bölgede yaşamıyorum ama. Onların şuan yaşadıkları anı düşündükçe uyku girmiyor gözüme
Efy Melek200121 benimde öyle biz rahat rahat evlerimizde otururken onların yaşdıkları elden bişey gelmemesi çok üzücü 😔