1anne1yavru 17 aylık kızımın ateşi var dün gece sabaha kadar kustu bu gecede ateşli sürekli diş gıcırdatıyor neden acaba
Pirayederen 1anne1yavru Salgın varmış çok geçmiş olsun 🥺 doktor görsün belki antibiyotik felan verebilir 🙏🥺
DryMom14 1anne1yavru Öncelikle çok geçmiş olsun. Dün 2 aylık aşılarını yaptırdık. Bebeğim ateşlendi. Bir arkadaşım limonla topuklarını ovun dedi. Tuhaf ama yaptım. Fayda gördüm. Eklemlerine su kompres de iyi geliyor tabi. Allah yardımcınız olsun. şifa olsun.
Laden 1anne1yavru geçen hafta var mıydı ateşi peki? Bu düşüp çıkan ateş çoğunlukla enfeksiyondan oluyor. Daha önce başımıza gelmişti. 3-4 gün inatçı ateş yapıyor. Siz düşürürsünüz 10 dakika sonra geri çıkar. O şekilde oluyor
1anne1yavru Laden evet vardı ateş olduğu için götürdüm salgın var dedi akşam üzeri tekrar ateşlendi kan tahlili falan yaptı bişey yok demişti
Laden 1anne1yavru salgından nasiplenmiş olabilir o zaman. Bu sıralar bebeklerde çocuklarda salgın varmış. siz ılık suyla duş aldırın. Eklem yerlerine ılık bezler koyun ve üzerini ince tutun. Çok geçmiş olsun
Ssssraa Tahliller temiz diyorsunuz, salgındandır. Öylece durup geçmesini bekliyorsunuz maalesef. Yaşam kalitesini artırmak adına bazı destekler ile🤦