Deletedmom345 zcn01 Ben eko organic marketten organik biber salçası alıyorum.Çok güzel,tavsiye ederim😌
Durununannesi11 zcn01 bebek salçası nasıl oluyomuş canım bilmediğim için soruyorun ev yapımı salca kullanmıyomuyuz biz beber domates karşılık yapıyoruz
Kartal_Meltem zcn01 kapya biberi dograyıp suda kaynattım ıyıce blendrdan cekıp buz posetlerıne doldurdum .cok lezzetlı ve guzel yemeklere renk ve tat verıyor
Thesra zcn01 Baktat markasına ait organik domates salçasını kullanıyorum bebeğim 1 yaşını geçtiği için evde de genelde bu kullanılıyor☺️Yani bizim yemeklerimizde bir çoğu organik olmaya başladı😅
zcn01 Deletedmom345 ben de oyle biliyorum ama bi arkadasimin gittigi doktor kaliteli bi hastanenin kaliteli bi doktoru 6 aylik bebegi icin domates tadimi yapin demis alerji falan bunlar eski bilgiler yok oyle bisey demis🤷♀️
zcn01 Kartal_Meltem kabuklari kaynayinca yumusadi degil mi sikinti olmadi? Zeytinyagi falan koyulmasina gerek yok mu?
Kartal_Meltem Kartal_Meltem ben soymadım kabuklarını zaten blendrdan gecıyo ya hiçbişey kalmıyo .vitamını kabugunda😂
deleted2310 zcn01 Kapya biberi suda haşla kabuklarını soyup içini temizledikten sonra blenderdan geçir buz poşetlerine doldur dondurucuya at bu kadar ☺️
zcn01 Gulzar bence bu isin yanlisi dogrusu yok herkes kendi cocugu icin en iyisini bilir. Dun doktor soyledi diye arastiriyorum ben de