Gokturky Çaylar vitaminler damlalar var ama en çok faydasını gördüğünüz şey nedir merak ediyorum bunu yedim veya içtim sütüm anında arttı dediğiniz şeyleri yazar mısınız
-Gizem- Gokturky kuru dut hoşafı direkt dolduruyor. Bulgur pilavı- çiğköfte- bir de humana emziren anne çayı kullanmıştım o da etkili. Ama dut üstüne yok bence yarım saatte dolduruyor.
Yigit-polat0102 Umayinannesi bencede öyle ve ne kadar pozitif olursan okadar iyi olur ve bebeğin ne kasar süt emiyorsa bi okadarda su içmen gerekiyor aile hekimdeki ebe öyle demişti doğum yaptıktan sonra hastanedeki ebede öyle söyledi ben bol bol su içtim ve haşlanmış yumurta yedim
-Gizem- Hafsaninannesii kuru dutları yıkayıp göz kararı suya atıp kaynatıyorum soğuyunca tanelerini de yiyip suyunu içiyorum zaten çok da tatlı oluyor güzel içiliyor
Aysess38 Gokturky rezene ve kimyon tohumu çayı .. demleyip içmiştim hergün bir bardak 3aylıkken bıraktım aklıma gelirse içerim yine bazen
MISRA2021 Gokturky Dereotu..bir iki saat içinde çok etkisi oluyor yıkayıp yiyin bol bol bunun dışında bulgur da yapar ama bebiş gazlıysa yiyemezsiniz et badem ceviz kuru dut kuru üzüm hep süt yapan besinler doğal yumurta da gerçekten etkili bol su da öyle
DryMom14 Gokturky Bol su, dereotu, incir, beyaz dut kurusu, rezene ve tarçın. Bunların çok faydasını gördüm. Bir de e bebekte satılan içecekler efsane..
Mom456 Hoşaflar,rezene çayı,dereotu,bol su ve sağlıklı dengeli beslenme önemli bir de uykusuzluk ve stres de çok etkiliyor ,dikkat etmek lazım