Cindy_35 Kızlar bugün verem aşısı oldu oğlum her gün yıkarım 3 gün yasak diyince elimi ıslatıp vücuduna sürdüm vücudu ateş gibiydi ama azıcık su gelmiş aşı olan yerin üstüne o kadar da dikkat ettim 😔 bişey olur mu sizce hemen sildim ama defalarca
bitterdelisi244 Cindy_35 ay kurcalamayın dokunmayın oraya daha fazla yıkamayın demesının sebebı var demekkı ınsallah bısey olmaz da sılıp durmayın bence
Mervekaynak Cindy_35 cilt altı aşısı olduğu için bana hemşire dokunma bile dedi. Neden hemen silme gereği duydunuzki? Çocuk 3 günde pis kokmaz ki cennet kokusu onlardaki.. bence artık silme vs yapmayın çünkü orası zaten yara olup iyileşmesi zaman alacak.
Cindy_35 bitterdelisi244 fazla su gelmedi dediğim gibi üstünden hafif hafif aldım bastırmadan 😔 Fatmabkdmr
Peteksonmezz Bizde dün olduk bende hergün yıkarım bize de yıkamayın dediler biraz daha dikkat etmekte fayda var ayrıyetten ateşini sürekli kontrol edin bu aşılar ateş yapabiliyor
Cindy_35 Peteksonmezz işte yüzünü boyunun altını yıkarken gelmiş hemen gördün hafif hafif aldım çok gelmemişti calpol veriyorum ateşi hiç çıkmadı da ağrısı var sanırım sürekli ağlıyor
Semrakrbck Cindy_35 ama iste o su ve sislik verem asisi iz birakan bir asi oldugu icin var 1 aya kadar sislik su olur patlatmayin lutfen kendisi gecer
Cindy_35 Mervekaynak yüzünü ve boynunu hafif su ile elimle yıkadım elime aldığım suyu döküp vücudunu sildim fakat oraya gitmiş nasıl olduğunu anlamadım hemen hafif hafif sildim ondan sonra