Smyb41 Online uyku eğitimi alan varmı. İşe yaradımı kızlar. Nasıl oluyor. 3,5aylık bebeğime uyku eğitimi vermek istiyorum bende saatleri düzene girsin kendi uyuyabilsin die. Sallayarak uyutuyorum 😏
Asilinannesi1 Smyb41 şurda bekliyim. 3 ay 2 günlük oğlum. 4 ü bitirsin direk uyku eğitimi vercem yada alıcam.
Eylulhuma16 Smyb41 bende cok merak ediyorum ama para vermk istemiyorum kendimde nasl yapicm ya valla cok zor şeyler
Brcdrnlila Smyb41 uyku eğitimi için çok erken en erken 4 ay oda uyku gerilemesi oluyor diye tavsiye edilen zaman dilimi 5.ay online telefonla destek alıyorsun zaten gelmiyorlar sana söylüyor anlatıyor uyguluyorsun gerçekten işe yarayanlar da var sonrası değişende benim kızım desteksiz uyurdu şimdi meme başladı 6 aylık bakalım dişmi artık neyse aşırı bağlanma başladı zor uyuyor 🌸tavsiyeli sayfalar var uyku danışmanı
Nuduu Smyb41 ben aldim hic bir ise yaramadi sorun bendeydi belkide aglamasina dayanamadim birde tam o sirada bir video izledim denk geldi nasil olduysa busbutun vazgectim boylesi daha iyi
Dilaradgn Evet ya Instagram’da falan var ya 3 uykusunda yanınızda oluyoruz cart curt 😂 yalan mı acaba ne yapıyorlarda bebekler uyuyor kendi kendine
Uykucubv Smyb41 bende uyku eğitimi verdim ve desteksiz uyuyor ınsgtramda sağlaM kişiler de tavsiye ederim
MucizeKalbim Uykucubv ya böyle yatağına bırakıyorsun ve uyuyo oylemi😅 bebeğim oyle uyusa mutluluktan deliririm herhalde
MucizeKalbim Ben bugün Ödeme yaptım bilgileri yolladım 😅 ama 100 TL.odedim. normalde 300tlydi. Sadece 1.gun tek sefer için yönlendirme yapacak gerisi bende. Basaramazsam napalim dedim farkı ödersiniz birebir eğitime geçeriz dedi. Bakalim yarin ne önerecek benim bilmediğim..
Uykucubv MucizeKalbim evet oynaya oynay uyuyo benimki düzene 2 ayda alıştı tabı uyku gerilemesi atak çok etkiliyor sabrettim şimdi yatağa koyuyorum uyku arkadaşını alıyor dönüp yatıyor uyku saatlerine dıkkat edilmesi gerekiyor
Paramedikelif Ben verdim ama pişmanım ağlatmadan uyku eğitimi diye birşey yok ağlamasına dayanamadm oğlum benimleyken ve benim yanımda uyanınca çok daha mutlu kesinlikle tavsiye etmiyorum
Tomurerbuse 12 aylıkken odasını ayırıp eğitimini kendim verdim araştırarak okuyarak öğrendiklerimle çok çok rahat oluyor bebeğimi hiç ağlatmadım diyebilirim şuan azı dişlerimiz çıktığı için zorlanıyoruz diş zamanı bi sarsılıyor sonra toparlıyoruz kesinlikle tavsiye ediyorum ☺️☺️
Tomurerbuse MucizeKalbim 15 gün zorlandım ilk olarak uyku saatlerini uyku aralıklarını araştırarak ayarladım sabah kaçta kalkacağını öğle uykusuna kaçta yatıracağımı ayarladım bunu yaparken ayağımda sallıyordum ama çok sallamadım aynı zamanda piş pişledim sırtına hafif hafif vurdum öncesinde rutin oluşturdum uyuması gerektiğini artık anlıyor alıştı sonrasında hemen sallamayı kestim gece uykusunda yatağına yatırıp yanında piş pişledim hafif karanlık bir ortam oluşturdum rutinlerini yaptım her gün ilk gün biraz ağladı sakinleştirip yatağına koydum sürekli 1 saat sonunda kendi kendine uyudu sonrası azalarak oldu yarım saat 20 dk derken şimdi 5 10 dk da uyuyor
MucizeKalbim Tomurerbuse mukemmel👍 bende başladım ufak bi destek aldim ama neyseki cok para vermedim kendim halledebilirim aslinda eğitim dedikleri cok gereksizmis. Bilinen şeyler bende emerek uyumasini engelliyorum 2 gundur başardım kucakta uyutup dalmamisken yatiriyorum. Olacak eminim inanıyorum 🤭
Tomurerbuse MucizeKalbim Başarabilirisiniz bir anne herşeyi üstesinden gelir ☺️ Bu süreçte kararlı ve sabırlı olmak gerekiyor gerisi geliyor kolaylıklar diliyorum ☺️☺️