gokaybulutbey Beş ay on bir günlüğüz bugün sabah kan damlasını verirken tesadüfen dişinin patladığını anladım yani çay kaşığından ses geldi ve hiç ateşi isali olmadı normal mi bide tüm dişleri böyle mi çıkar sorunsuz yani
Alintomom gokaybulutbey bizde 4 ay 23 günlüğüz 4 gün önce diş çıkarttı benim bebeğimde aynı çok sancısı ağrısı yoktu ilk gün lakin 3 gündür resmen huy değiştirdi sanki dişi çıkarttıktan sonra daha çok etkiliyor
Minikuzu gokaybulutbey bende ilk dişleri çıktığında hiç anlamadım ama büyük dişleri çıkınca ateşi ishali oldu
Helbest49 gokaybulutbey ayy masallah inci gibi disleri olsun bizimde 3 aydir gecemiz gunduzumuz karisti surekli huysuz ara ara ishal gece aglar uyumaz ama dis yok ortada dariisi bebegimin basina insaAllah 😊
serebro gokaybulutbey maşallah ama her dış bir olmuyor. Kimisi hafif huysuzlukla geçiyor kimisi iştahsızlık uykusuzluk ateş ishal vs yapıyor.
3535 Kehribar kolye kullanıyorum. 9.5 aylık kızımın ağrısız 5 dişi çıktı en önemlisi d vit. düzenli kullanmanızı öneririm
busrasilra14 gokaybulutbey normal bence. 7 ayligiz 2 disi ayni gun patladi. kabiziz normalde daha dogrusu 2-3 gunde bir yapar. Ne ishal Ne ates 🧿🧿🧿 evet huysuzluk uykusuzluk anneye baglilik devamli meme isteme falan var ama ates ve ishal olmadi bizdede cok sukur