Kızlar oğlum 1 yaşına girecek allahın izni ile aşırı hareketli bır çocuk ya hıc mı yorulmz hıcmı durmaz sürekli hareket halinde kulağıma alıyım kayıp iniyor mümkün değil sabit tutmak çevrede herkes bu nasıl çocuk daha böyle hareketli çocuk görmedik diyorlar gerçekten bende gormedm 2 gündür yürüyor bugun resmen koşarak yürüdü kım olursa olsun parmağından tutuyor öne çekiyor güya kalk benle yürü diyor kalkmszsa ağlıyor kendi önden gidiyor bızı arkasından oda oda sürüyor şaştım npacamı ben odaya koyuyorum 2 dk mutfağa gidiyorm mamsını yapmak için arkamı dönüyorum benden önce gelmiş mutfağa bugun tuvalete girdim kapısını açtım kapının önünde ayakta bekliyor yok böyle bır çocuk görmedim daha ömrümde tamam hareketli olur amrnna ama aşırı hızlı bır bakıyorum orda bır bakıyorum baska yerde kucağa alınca yağ gibi kayıyor atıyor kendini böyle devam mı eder geçici süreç mı biraz sakinler mı zamanla 1 hafta dır da koltuğa çıkıyor hemen kafa asagı sallıyor kendini tek koymaya korkar oldum canavar gibi