Elifhakan12 8 ay 4 günlüğüz. Uyuyorken sürekli dönüyor, park yatak beşiği var buna rağmen dönerken uykudan uyanıyor aynı sıkıntıyı yaşayan var mı?
nesli1407 Elifhakan12 ya tam üstüne geldiniz aynı durumdan muzdaribim bende 3 ay 10 günlük kızım yüz üstü dönüyordu zaten 1 aydır şuan uykuda da dönmeye başladı ve kendisini uyandırıyor gündüz uykusu zaten hafifti 5 dk yı bulmuyor şimdi yenidoğan değer beşiğinde gece yatırdığımda yeri der olduğundan dönemiyor ama sıkıntılarım onda da uyandırıyor kendini 🙈
Doga_sever Elifhakan12 bu sikinti degil , gelisimsel surecinin beklenen , olmasi gereken bir parcasi. Bebek omur boyu sabit yatamaz dimi. Buyudukce donmeye basliyor normal insan gibi. Ben dort gozle beklemistim uykuda donmesini
uykusuzMoMm Elifhakan12 oğlumda öyleydi artık yoruluyordm gece sürekli kalkıp düzeltmektrn dönünce hemen uyanır ağlardı 1 yaşına girecek şükür düzeldi istediği şekil dönerek uyuyor
Elifhakan12 uykusuzMoMm benimkide yarıö saatte bir kalkıyor bugün yere yatak sardım 2 saattir aralıksız uyuyor döne döne
Hilalumay Kızımda 8 22 günlük yatağında çok döndüğü için sürekli rahat edemedi sık sık uyandı artık yere yatak serdim o kadar rahat uyuyor ki sağa sola yukarı aşağı döne döne 😊😊
Elifhakan12 Hilalumay bnde bugün sardım ama korkuyorum oraya alıp yatağında yatmaz diye.. 2 saattir aralıksız uyuyor, beşikte olsa yarım saatte bir kalkardı
Barlasb10 Dönüyorlar fıldır fıldır hemde bıraktım artık ben nasıl rahatsa o şekilde uyusun çünkü düzeltince uyanıyor hemen sonra uyuyunca hemen aynı şekil 😁😁
YoldasYilmaz Elifhakan12 Sekle bakarmisiniz.Park beşiği söylemiyorum bile. Bizde 8 ay 6 gunluguz. Normal beşikte uyutmak mümkün değil çünkü tutunup kalkmaya çalışıyor bıdık.
YoldasYilmaz Elifhakan12 artik nasil rahat ederlerse oyke uyurlar,rahat döndükleri icin.ben ne kadar çevirirsemde yuz üstü dönüyor.
Kkbraaa Elifhakan12 aynı durumu yaşıyoruz, dönemeyip sıkıştığı için ağlayıp uyanıyor, yatağa alıyorum ben de. Bu ara zaten çok sık uyanıp zor dalar oldu. Ne yapcam bilmiyorum. 8 ay 2 gunluguz
Elifhakan12 Kkbraaa büyük yatak mı alsam bilemedim. Benimkininde gündüz uykusu en fazla 30 dakika gecede zorla uyutuyorum
Kkbraaa Elifhakan12 Ben de onu düşündüm benim aprk yatağım 60*120 . E daha büyük nereye kadar onu da düşündüm. Belki de bu bı surec alışır diye düşünüyorum. Gece park yatakta başlayıp yanımızda bitiyor , ortamiza alıyoruz mecbur, o da çok sağlıklı olmuyor
papatya011 Elifhakan12 bizimkide 10 buçuk aylık resmen yuvarlanıyor uyurken park yataga sığmıyor bende yere iki yorgan serdim üst üste canının istediği şekilde yuvarlanıp uyuyor artık 😂
Elifhakan12 Kkbraaa bizim park yatağın ölçüleri 70*110 sığmıyor hanımefendi yerde yatırdım rahat yatmış galiba gece çok kalkmadı. Hiç yanımıza almadım alışır diye