Winnithepooh 86× 25 olcisundedir alt kısmı sismelidir. Yırtık yoktur hı yama yapılmamıştır balkonda sadece kullandik şu an küçük geliyor diye satıyorum KUTUSU ILE GONDERIM YAPACAĞIM. Kargo konusunda yardımcı olurum Sadece 50 tl
DaisyMom Winnithepooh merhaba kaç aylik bebek icin uygun.Yani içinde yuzebiliyormu yoksa sadece oturarak mi kullaniliyor.Bu spa merkezlerindeki derinlikte varmi bebegin yuzmesi icin.
Winnithepooh DaisyMom merhaba spa merkezindeki gbi havuz değil bu sıcakta serinlesin diye olanlardan içine oturur bebis ama yanında durmak lazım ne olursa olsun ve yaş olarak ta bebege bağlı diye düşünüyorum kullanım süresi
Winnithepooh DaisyMom tesekkur ederim ama sizin o dediğiniz havuzlar 50 tl olmaz boyun simitleri bile bu fiyata zor gordum pahali urunke urunlermis inş arıyorsanız bulursunuz uygun fiyatlı temiz bir ürün 😊🙋♀️
DaisyMom Winnithepooh insAllah 🥰evet simdi baktim bende 250 den basliyorlar sifirlari 🙈 bugun bir arkadas daha paylasmisti onun fiyati bu sekildeydi yani satis degilde siparis vermis.Acaba ondan mi diye hemen atlayı verdim postunuza 🤭🤣