Muaziim Kızlar selam öncelikle. Görümcemin 3 yaşına yeni girmiş bi oğlu var 13 kilo hiç kilo almıyo çok hareketli. Ama yemek yiyo seviyoda yemiyo da değil ama hiç kilo almıyo neredeyse göz altları morarmaya başlamış zayıflıktan mı bilemedik böyle Bi şey başına gelen var mı
Mamaqueen Muaziim yiyosa zayif olmasi biseyi degistirmezki almasi gereken vitamini vs aliyor sonucta. Gozalti morlugu birazda irsidir annesi babasi oyle mi? Cok su tuketmemektende olur uykusuzluktan olur ekrana cok bakmaktan vs bunlar da etken
[silindi] Akdeniz anemisi varmı.ben de akdeniz anemisi taşıyıcısıyım,benim de oldum olası gözaltlarım mordur.hatta eskiden bişiler içtiğimi falan ima edenler olurdu 🤦♀️🤦♀️🤦♀️ Bi baktırın isterseniz.
Muaziim [silindi] yok canım doğarken küvezde kaldı sadece solunum sıkıntısından başka Bi sorunu yok şükür ki
Muaziim Mamaqueen gece bile su için kalkar öyle seviyo suyu. Telefon vermiyorlar ama televizyondan çizgi film izletiyolar. Annesi de pek kilo almıyo 2 çocuk doğurdu hala bekar kilosunda 🙄😁
mihrosum Valla benim kızımda yiyor almıyor. 1 sn durmuyor yemese sıkıntı edeyim ama yiyor napım saldım bende