Ozgeilay Kizlar bebeğim 2890 gr dogdu şişi inince 2800 e düştü 1 ay sonra tartıldı 3750 di sadece anne sütü ile Saglik ocağında bugun tartıldı 2 ay 8 gunluk oldu kilosu 4700 gr olmus. 38 günde bu kilo normal mi . Doktora haftaya gideceğiz.
Betim Ozgeilay gayet normal 🙃her ay en az 700 gram alması gerek dedi doktorum. 2 kilo almış sizin bebeğiniz sorun yok anne sütüne devam
changeyourlife Ozgeilay gayet güzel tartısı çişli bezini yinede takip etmeye devam edin zaten aylık en az 500gr alması bekleniyor.
Belciminannesi Ozgeilay benim kızımda 2.550 doğdu 2.ay aşısında 4700 yada 4800 dü kilosu kilo tablosuna baktığımda ideal aralıklarda oldugunu gördüm 🤗
changeyourlife Ozgeilay gayet güzel sık sık beslemeye devam edin sağlıklı olsunlarda kiloyu bebekler bir şekilde alıyorlar Allah’ın izniyle
Ozgeilay Belciminannesi masallah sizinki doğum kilosuna göre baya iyi almis. Benimki 2. Ayini doldurdu suan 2 ay 8 gunluk kilosu bu
Belciminannesi Ozgeilay işte ben hiç takmadım bu kilo olayını canım çevre dedi ay çok küçük falan filan zaten 38.haftada doğurdum ben bebeğin yapısal küçüklüğü var diyordu doktorum öylede doğdu ben sadece çok şükür sağlıklı ben büyütürüm dedim bak 2.ayında yakaladı normal düzeyi sende takılma kiloya sağlıklı mı ona bak