Black8 Tavsiyelerinize ihtiyacım var. Evde 5 kişiyiz şuan sadece bende belirtiler oldu test yaptırdım ve pozitif.4 aylık bebeğim, emziriyorum.Baş ağrısı, hafif ateş, halsizlik ve üşüme yaşıyorum ara ara. Parol içiyorum yalnızca.
[silindi] Black8 Allah izi kalmadan şifa versin. Bebişi emzirirken maskeli olun. Tek çeşit ve hazımsızlık yapmayacak yemekler yiyin. Et ve süt ürünleri yemeyin. Yoğurt olabilir. Kekik çayı yapıp için. Udi hindi yağı varsa burnunuza bir kulak çöpüyle sürün. Bende de aynı belirtiler vardı. 3 ay oldu geçireli. Hâlâ tat ve koku kaybı var. Unutkanlık ve nefes darlığı yaşıyorum. Çok dua edin. Ve bu imtihanı tefekkür edin.
Cheddar Black8 öncelikle geçmiş olsun bizde covidiz şuan 5-6 günde toparladık. Minoset, c vit ve d vitamini kullandık. Eğer ishal yoksa kefir içebilirsiniz. Sarımsaklı yoğurt günde iki defa yedik. Bol bol hoşaf içtik ve suyu bol içtik. Çok şükür şuan iyiyiz. Eğer öksürük varsa zencefil zerdeçal bal limon karışımını yapabilirsiniz
Ddddddd01 Black8 bizde geçirdik ailecek c vitamini içtik ilikli kemik suyu kaynatıp içe biliyorsanız için içermiyorsanız eğer suyuna çorba yapın yeşil renkli sebzeler iyi geliyor aktarlarda kaynar var onu alıp içtik kekik çayı alıp içtik bide sarımsak arı ürünleri tükettik
Purposeless Black8 bol bol su, c vitamini d vitamini aldık kemik suyuna çorba kan sulandırıcıda kullanıyoruz bu hastalık pıhtı yapıyor. Nane limon kekik çayı sarımsaklı yoğurt tursu suyu iyi geliyor çok geçmiş olsun bizde hala karantinadayız inşallah çarşamba testimiz negatif çıkarda biter bu karantina
DefneVeraasigi Çok geçmiş olsun 🙏🏼 Bilgim yok ama covid geçiren çok anne olmuştu yardımcı olurlar size
Black8 DefneVeraasigi [silindi] Cheddar Ddddddd01 Purposeless Hepinize çok teşekkür ederim değerli yorumlarınız için. Dediklerinizi mutlaka yapacağım.
Satgiray Black8 yav bacım öncelikle kendini o psikolojiye sokma sen sadece gripsin öyle düşün zaten grip çeşiti C vitamin i tüket meyve limon kesinlikle olsun hergün pekmez, bal zencefil karıştır ye bak bakalım nasıl toparlanıyorsun insanlara olumsuz şeyleri yüklediler de yüklediler
nursocum Black8 bol bol sıvı tüketin ve ne bulursanız yiyin günde 8 kereye kadar parol kullanabilirsin dedi doktor bana bende gebeyim başka bişey kullanamadım yavaş yavaş etkisini yitiriyor bazen çok kötü bazen çok iyi oluyordum. Hiç korkmayın geçiyor çok geçmiş olsun
aloeverrra Black8 canım biz de olduk tam da bebeğim 4 aylıktı hatta o da pozitifti ben moral olarak kötü oldum ve bebeğe yansıttım bunun için çok pişmanım sakın kendini salma geçiyor bak bizim üzerinden iki ay bile geçti. Sakinliğini koru ve bol bol dua et geçecek 🤲🏻❤️