Bilge60 sürekli memenizde tutun bebeğinizi, 2-3 gün aynı yatakta vakit geçirin siz de bebek de temel ihtiyac harici kimseye vermeyin. memede tutmak icin yakınlarınızın hazırladıgı mamayı memenize ara ara damlatarak emmesine yardımcı olabilirsiniz. Lütfen sütüm yok demeyin, emzik ve biberon asla asla kullanmayın. mamayı biberonla degil memenizdeyken emmesini saglamak amacıyla verin. Doyma refleksi olmadıgı icin emmek istemesi normal, her istediginde emzirin, kucagınızda tutun, ara ara gaz cıkartın babasına verin o da ten teması yapsın, onunlayken siz uyuyun mutlaka en az 3-4 lt su ( yavas yavas yudumlarla, ) sekerli gıdalar süt düsmanıdır tüketmeyin, tahin yulaf ceviz dereotu yeşil salata ıspanak pazı hurma sogan sarımsak ( gaz icin kimyon cayı icin mutlaka) rezeneyi abartmayın toksik etki yapabilir. sütüm var geliyor bebegimi besliyorum telkinlernde bulunun. sırt bölgenize tıtresimli bir aletle masaj sıcak tutmak( göğüs bölgeniz sıcak olursa yaglı sütünüz kolayca kanallardan gelir) bebeği memede ne kadar uzun tutarsanız memeye alısması kolay olacaktır bu süreçte ayırmayın kendinizi. saglıkla sevgiyle büyüsün ( uyku icin uygun kundaklayın uyuyacaktır)