Gizemm08 Oğlum galiba diş çıkarıyor 4.5 aylık dudaklarını sıkıyor sürekli dişlerini kasimak istiyor kaç ayllikken diş çıkardınız belirtileri kaç aylıkken başladı
diloska Gizemm08 5 ay 10 günlüktü ilk dişleri çıktı bizde ateş ishal olmadı sadece grip gibi burun akıntısı hapşırma oldu kulağını elledi sürekli
kpl0411 Gizemm08 bizde 4 ay 11 günlüğüz bizde de bu aralar var sürekli salyası var çok huysuz günlerdir bizde çıkaracak gibiyiz
Albertosss Gizemm08 acaba ne yapmak lazım çocuklar rahat çıkarsın inşallah Ben hep kızımın yüzüne bakarak sürekli diyorum ki Yavrum rabbim zorunu kolaylaştırsın dua ediyorum sizde edin 🥴
Gizemm08 diloska 3 gündür surekli hapsiruyor burnu akıyor bende hasta olcak sanıyorum disten dolayı mi
edaydogan @diloska daha 4 aylık olmasına 3 günümüz var ama aynı belirtiler bizdede var öksürükte olmaya başladı acaba üşüttümü diştenmi bilemiyorum daha erkende üstelik
diloska edaydogan yanlış hatırlamıyorsam 4 buçuk aylıkken başladı kaşıntılar bi 15 gün sürdü bu dönem kimi bebek erken çıkarıyor şuan 6 buçuk aylık mesela alt 3 diş çıktı bizim