Benim çocuğum öpülmek zorunda değil! Benim çocuğum sevilmek zorunda değil! Benim çocuğum kucağına oturmak zorunda değil! Yada senin kucağına almana izin vermek zorunda değil ! O da bir birey ve onunda istemediği şeyler olabilir! Bırakın artık amca sevsin teyze şeker versin muhabbetlerini bugün bir çocuğa tecavüz edildi daha 5 yaşındaydı ve daha dün 23 nisandı !! Çocuğunuzu sokakta 1 saniye bile gözünüzün önünden ayırmayın !!
Anneler çocukları korumamız artık sadece bizim elimizde ! 5 dakikanızı ayırın Cimer’e dilekçe oluşturun buna artık bir dur densin caydırıcı cezalar gelsin! Biz yapmazsak kim yapacak?! Yarın öbür gün bizim başımıza gelmiceğinin garantisi yok çocuklarımıza sahip çıkalım ve sokakta gördüğümüz tüm şüpheli durumlara gözümüzü kulağımızı kapatmayalım aksine açık olsun. Bir adam bir çocuğa mı yaklaştı dik dik bakın izleyin ! Bir çocuk ağlıyor mu kulak kabartın neden ağlıyor ? Bunu yapın kadın erkek hepimizin boynunun borcudur çocukları korumak! Sadece 5 dakika https://www.cimer.gov.tr