Esnerts Oğlum 2 bucuk yasinda. Atesi var ama artık zorla bile veremiyoruz. Bir seyle karıştırıp versem oluyomu. Neyle karıştırabilirim.bide 1 ölçek mi veriliyo
GoGirl Esnerts hep meyve suyuyla icirdik fark ediyor ama en azindan içebiliyordu yaninda da cubuk kraker fln inan yarim saatte icerdi 6 yasinda yeni sirigayla sıkıyorum iciyor neler cektik
Sarikuzumalp Esnerts Benim oğlum da aynı şekilde 2 yaşında çığlık kıyamet içiremiyoruz zorla içirsek kusuyor. Ben çikolatalı süte karıştırıp veriyorum.
Asl90 Esnerts yemekle arasında 1 saat olmasını tavsiye ederler. Tercihen sade ilaç alınmalı etkisi daha iyi olur. İçmiyorsa çikolatalı içecekler veya meyve sularından yararlanılabilir.
Esnerts GoGirl bende meyveli yoğurtla verdim. Meyve suyuyla oluyorsa o zaman limonatayla veririm bende
Esnerts Sarikuzumalp peki çikolatalı sütle atesi düşüyormu etkiliyormu. Bende meyveli yogurtla verdim
Sarikuzumalp Esnerts evet düşüyor sonuçta arkasına da yemek yedirebiliyoruz aynı etki diye düşünüyorum 😀
GoGirl Esnerts bizim gttigimiz butun doktorlar bu durumu biliyor onlarda meyve suyu ile icirin diyorlar