Muhammedinannesi_ Bugün aşımızı olduk bebeğim çok huzursuz calpol verdim iyi geldi ama şimdi uyuyor ama ağlıyor sürekli calpol kaç saatte bir verilir.
Minisimbenim Muhammedinannesi_ bana doktor ateşi olursa huzursuzlanirsa günde 3-4 defa verebilirsin demişti
Melikeeeecansuu Muhammedinannesi_ cay kasıqıyla gunde 2kere ver dedı bana atesı cıkrsa bende buqun yaptırdım ası yerlerı agrıyır galıba aglıyor uykusu var uyumuo
ArdicEge Muhammedinannesi_ bizde bugun 2.ay aşılarımızı olduk doktor calpol kullanmamızı istemedi paranox s fitil verdi cok huzursuz olursa verirsiniz dedi. Uyurken bir anda aglamaya baslıyo canı yanıyor gibi bende fitili verdim sonra dus aldırdım simdi mışıl mışıl uyuyor
babyandmom1 Bizde bugün sabah aşıları olduk calpol verdim gelince şimdi 37.5 u geçmeye başladı vücudunu sildim ama koltuk altlarında bişey tutmuyor soyunmuş duruyor şuan ne yapacağım bilmiyorum bugün
Damla90 babyandmom1 duş aldırabilirsiniz, 4 saatte bir calpol verilebilir ya da 38 olursa ateş Paranox S fitil verebilirsiniz kesin çözüm olur.
ArdicEge Elisa8Kardes bize bu aşılardan sonra duş alabilir verem aşısından sonra 2 gün olmasın dedi. Bu hafta verem aşısıda olacak, onuda kolundan olucak koluna getirmeden belden asagısını dusa sokabilirsiniz dedi.☺️ Ama size doktorunuz oyle dediyse onu dinleyin tabi🙏🏻
Ylzozpr Merhaba benimde bebeğim bugün 2 ay aşılaarını oldu uykusunda birden çığlık çığlığa ağlamaya başladı zor sakinleştirdim calpol verdim çay kaşığı 4 saatte bir dedi ebe ama 37.7 den aşağı düşmüyor bu gece nöbet var