tosbilitostos Oğlumda bayramdan sonra hemen boğazında enfeksiyon varmış öksürük başladı sonra ateş derken acilde aldık soluğu ama aciller cok doluydu ya her bebekte ateş vardı serum veriyorlar da bizde serum aldık
Fdime tosbilitostos Öncelikle çok geçmiş olsun bizde o salgından nasibimizi aldık yavrum o kadar kötü oldu ki ateş öksürük burun tıkanıklığı ishal kaç kez doktora gittik 1 gecemiz hastanede geçti ve daha da düzelmedi ona baktıkça ben üzülüyorum birde üzerine zayıfladı rabbim şifalarını versin inşallah
Gizemabc tosbilitostos Benim kizim da 4 gundur ayni, hasta. Bogaz dolu, burun dolu, pksuruyor😕 Ben klima carpti sanmistim
Berilberen Fdime çok gemiş olsun şimdi benimde 3 bebeğim aynı durumda acaba kac gunde gecti birde atesımız 39 bazen 40 bıle cıkıyor
tosbilitostos Fdime benimkide öle zayıfladı kuzum için gidiyor 2 gün girtik acile ya böle gördüm ya parcalandı içim halada aynı ishal var öksürük çok kötğ ya ağlıyo öldüremeyince falan şifa versin rabbim
1ana1evlat tosbilitostos bizde de öyle ben ilk bayramda karadenize gittik havası çarptı heralde diye düşündüm ama sonra öğrendim ki salgın varmış burun akıntısı ishal öksürük ateş ateşi öyle yoğun değildi bizim dr 3 gün yükseldikçe dolven carpol değiştirerek ver düşmezse gel dedi malum hastalıklardan korkumuza hastaneye gidemiyoruz artık ateş ishal halsizlik düzeldi burun akıntısı ve öksürük devam
Gizemabc Kizlar belki biliyorsunuzdur; burun tikanikligi icin ortadan kesilmis yarim kuru sogana kuru karanfil sapladim. Biraz rahatlatti. Aklinizda olsun
Berilberen tosbilitostos cok gecmıs olsun bizde aynı durumdayız 3 bebişim de cok ateslı bir an önce ates gecsın istiyorum
tosbilitostos Berilberen saolun sizede gecmiş olsun kuzum beni ya inşaaallah gecer onlar hast olduğunda evin neşesi gidiyo ya
[silindi] tosbilitostos Bizde burun tıkanıklığı ve öksürük var şuan ateş henüz olmadı ama yarın getiricem doktora
Gizemabc tosbilitostos 1 tane kuru sogani kabuguyla ortadan ikiye kesiyorum. Karanfil var ya su baharat olan onlari kestigim kisma sapliyorum.
Fdime tosbilitostos Doktor ishal zayıflatır dedi birde probiyotik verdi bol bol yoğurt yedir demişti sizde yedirebilirsiniz allahım tüm yavrulara şifa versin
1ana1bebe tosbilitostos bizde iki gün önce serum aldık üst solunum yolu enfeksiyonu, Mevlam tüm hastalara şifa versin 🌸