Yusufali06 AryaDuruMomy bunu en iyi doktorunuz söyler çünkü bebeğin gelişimine göre değişen Bi durum kilo alımı iyiyse doktor kaldırmanıza gerek yok diyebilir oğlum 4 aylık hala kaldırıyorum çünkü kilo alımı az
Aysegulmina AryaDuruMomy daha küçük bence kaldirmalisin bnm kızım 3 aylik kilo alimi normal ama ben yinede 2 yada 3 saate emziriyorum uyurken emiyor zaten
AryaDuruMomy Ruzgarnannesi geçti çok şükür ağlamasını bekleyim diyorum ama kendimi suçlu gibi hissediyorum
AryaDuruMomy Yusufali06 doktor kilo alımının güzel olduğunu söyledi çok şükür geceleri zaten kendisi ağlayarak uyanıyor acıkınca ama ben vicdanen rahat etmiyorum kaldırmaya çalışıyorum
AryaDuruMomy Aysegulmina benimki uyurken emmiyor illa uyanması lazım zaten kendisi en geç 3 saatte ağlıyor acıkıyor normalde bende 2-3 saat arası bekleyip emziriyorum ama ağlamasını beklemeli miyim bilmiyorum
Ruzgarnannesi AryaDuruMomy hayır vicdan azabı duymayın kilo alimi da iyiyse sizin hayrınıza yoksa alisir surekli kalkar bu sefer
Yusufali06 AryaDuruMomy kendinizi suçlu hissetmenizi gerektirecek Bi durum yok bnce doktor sorun görmüyorsa ağladıkça kalkarsınız. Yine de ya ağlamazsa diye saatinizi kurup yatın içiniz rahat olsun 🌸
Aysegulmina AryaDuruMomy 3 saate ağlıyorsa yine iyi bazılarının 6 7 saat uyuyormuş daha minikler anne sütü cabuk sindiriliyor ben bile acıkıyorum o saate
okuloncecianne AryaDuruMomy 2 aya kadar 2 en fazla 3 saatte bir emerse iyi olur 😊 sonrasında gelişimi iyiyse kendi uyanana kadar uyandırmanıza gerek yok der doktorlar. Yine de kendi doktorunuzdan bilgi almanız çok daha iyi olacaktır, her çocuk özel 😊
AryaDuruMomy okuloncecianne kontrolü bu haftaydı sormadığım için pişman oldum kilo alımı güzel dedi doktor 3 saatte kendi de ağlıyor zaten ama ben uyuyup onun ağlamasını bekleyince kendimi kötü hissediyorum
okuloncecianne AryaDuruMomy en geç 3 saatte emziriyorsanız rahat olun yeterli bir süre kilo alımı güzel olan sağlıklı bir bebek için 😊
AryaDuruMomy Aysegulmina 6-7 saat açlıktan mahvolur çocuk 🤭 en fazla 4 saat uyumuştur şimdiye kadar o da geceleri bazen 2-3 saat aralıksız ağlıyor yorulup uyuduğu için kaldırmıyorum
AryaDuruMomy Yusufali06 haklısınız aslında alarmımı mutlaka kuruyorum her defasında ama şu aralar o kadar yoruluyorum ki kapatıp geri uyuya kaldığım oluyormuş neyseki ağlaması çok uzun sürmüyor uyanıyorum
Yusufali06 AryaDuruMomy bebişin sesi en iyi alarm aslında 😅 bnde telefon alarmını duymuyorum bazen ama oğlum sağa dönse açılıyor hemen gözüm 🐣
AryaDuruMomy Yusufali06 bende aynı şekilde normalde de uykum hafiftir ama kızımdan sonra onun çıkardığı her bir sese uyanıyorum 🤣
1balkizannesi AryaDuruMomy 3 ayini gecmeden kaldirmayn o daha çok taze kalkip kalkamayacagini bilemez biraz dünyayı tanıması lazim.
AryaDuruMomy Ruzgarnannesi bu aralar bide nedense gece pek emmek istemiyor uyanıyor on dk emip geri uyuyor ne yaparsam yapim daha fazla emmiyor da gündüz daha sık emiyor
Ruzgarnannesi AryaDuruMomy uykusu var demek ki bebeginizin benim oglum dogudu 15 gün küvezde kaldı aldigimda sariligi vs yoktu ben hic kaldirmadim kendisi 2 defa kalkardi hic ellemedim o yuzden dişi vs biseyi olmazsa cok sukur gece kalkmaz ben kaldirmamaya bagliyorum nedenini