ebz09 Korkuyorum basta cok korkuya kapılmamak için başka konulara yöneldim ama şuan ülkemiz cayir cayır yanıyor. Bilenler varmi bilmiyorum sayısız şehire ulaştı Ankarada da kundaklama olmus. Allahim sen koru ne yapacağız bilmiyorum cok korkuyorum
Purposeless ebz09 Bir taraftan yangınlar bir taraftan akın akın gelen mülteciler Cennet Vatanımızın düştüğü halle bak Allah yapanları ve buna sebep olanları kahretsin…
Cheddar ebz09 muz cumhuriyetine döndü iyice ülke. Ülke zaten yangın yeriydi şimdi gerçek anlamda da yangın yerine döndü. Allah sonumuzu hayır etsin inşallah
ebz09 Televizyonda izlerdik bi anlaşma sağlanmadiginda teröristler ülkenin dört bir yanından vatandaşa saldırıyor vs diye ki yıllar önce de patlama olaylarını yaşamıştık. Simdide bu.. kimbilir ne dolaplar dönüyor
PortakalliKahve ebz09 kesinlikle öyle.. birilerinin işine gelmeyen bişeyler oldu ki ülkemizin başına bunlar geldi..
ebz09 Laden sondurum taa dibimdeki mahallede bile yangın var bu malesef. Yani okadar korkuyorum ki heryer kundaklaniyor
Laden PortakalliKahve Allah kahretsin ya. Hiç mi sönen bir yer yok? Gözlerim şişti ağlamaktan mahvoldu onca insan, hayvan, ağaç… insanların emekleri ekmek tekneleri evleri gitti hala da gidiyor. Elimizden hiçbir şey gelmiyor öylece oturmuş iyi haber bekliyoruz o kadar gücüme gidiyor ki anlatamam
PortakalliKahve Laden çok iyi anlıyorum, aynı hisleri paylaşıyoruz. Dua etmekten başka ne yapabiliriz ki..
ebz09 morjaguar ankaradwsondakika hesabından bakabilirsiniz instada Kuzey ankara,atapark,Mamak,, baskentcaddesi baglum,ankara hastanesi
Ssssraa Ankara Hastanesi’nde bahçede yangın.mamakta bir kaç bölgede odunluk da yangın. Hep yerleşim yeri hep. Abimizin bir tanesi ineklere gelin yangına gitmeyin diye yalvarıyor ağlıyor, Allah’ım sen yardımcımız ol. Muhkakak ki bunları onların ardına bırakmazsın. Sen yardımcımız ol.
ebz09 Ssssraa amiinn Allahim sen yardım et bunlari yapanın yanına bırakma koru bizi.. atapark kuzey ankara başkent caddesi daha sayamadığım birsuru yerde yangın var ankarada
ebz09 Cheddar amin inşallah Rabbım korusun hepimizi suan cok korkuyorum camdan bakıp duruyorum biyer yanıyormu diye
Laden PortakalliKahve bol bol dua edeceğiz malesef başka bir şey yapamıyoruz. Ah ah ciğerimiz yanıyor cayır cayır
PortakalliKahve Laden insanları, hayvanları, verilen emeklerin kül oluşunu gördükçe içim parçalanıyor. Nasıl bir vicdansızlık yaptırabilir bunu, nasıl önüne geçilemez. Hoş ne yapılır onu da bilemiyorum Rabbim yardımcıları olsun
Laden PortakalliKahve çok fazla ya. Çok ama çok fazla nasıl sönecek Allahım bu yangınlar sen yardım et