Vlns Kızlar kaynımın oğlu sünnet olacak , 5-6 aylık. hediyesini şimdi mi yoksa ilerde düğün yada Mevlüt yapınca mı götürmeliyiz ?
Mom62636362 Vlns Düğünden kastettiğiniz sünnet düğünü mü? Eğer öyleyse ve sünnet düğünü yapacaklarını söyledilerse geçmiş olsun demek için ararsınız, hediyenizi düğünde vereceğinizi belirtirsiniz
1ana1bebe Vlns bence düğüne bırakın hediyenizi, ama sunnetliyken geçmiş olsuna gidicekseniz eliniz boş gitmeyin kıyafet olabilir oyuncak olabilir bişey alırsınız yine küçük
Cedd Vlns bizde eğer ki düğün ya da Mevlüt yapılacaksa o zaman götürülür. Ama öyle bir niyetleri yoksa sünnet olduğunda götürülür
2maviboncuk Vlns Ufak bi miktar 100 200gibi bişey vermiştim ben düğünündede çeyrek takmıştık ama para yerine bi takım da alabilirsiniz. El boş gitmek olmaz amcası çünki eşiniz.
Vlns Mom62636362 evet sünnet düğünü yaparlar . Kayınvalidem aaa ben takarım dedi. Boş elle gitmek olmaz dedi . Tabiki gidersek boş elle gidilmez ama ben de düğünde yada Mevlüt’te takılır diye biliyorum . Hoş aramak yeterli olur mu bilemedim
Zhnce Vlns o taksin onun torunu Siz gidecekseniz görmeye bi kiyafet vs alabilirsiniz Bizde sünnet ettirdik kimse hirsey takmadı Mevlit düğün vs olmadığı sürece taki takılmaz ko
Vlns 2maviboncuk gideriz heralde . Gerçi vakalarda artıyor insan korkuyor böyle olunca 🤷♀️ Yani emin değilim gidip gitmeme konusunda ama sonra da gelmedi derler
Sldmrt Vlns amma masraf bunlar da he :) benim bildiğim düğünde takılır. Bizde kimse düğün olmadığı sürece geçmiş olsuna yada hayrlı olsuna gitmez. Düğünde takı adettir. Yoksa altı üstü pipisinden bi et aldılar. Hem geçmş olsuna hem düğüne ayrı ayrı takı götürmek saçma bence.