okuloncecianne Elifhakan12 hipp organik 5 tahıllı aralarında en masum olanı.6+ dese de içeriğinden ötürü 8+ ay için vermek en iyisi 😊
Elifhakan12 Oykuaygun 8 ay 5 günlüğüz hiçbirşey yemiyor ne yesem çöpe gidiyor bari akşamları kaşık mama veriyim diyorum sütüm azaldı gibi
buselidunya Elifhakan12 Alıyordum ama pürelerini kullanmıyorum artık kendim yapıyorum, sadece kutu mamalarını alıyorum yediriyorum
buselidunya Elifhakan12 Mesela en sevdiğini yazayım bazen ben bile yiyorum☺️ Yarım şeftali, yarım muz, iki tane kayısı, iki kaşık yoğurt, 4 adet bebe bisküvisi rondodan geçiriyorum bu kadar tadı harika oluyor☺️
Yarim_Kilo_Kiyma buselidunya Bende aynı tarifi 1 yemek kaşığı yulafı pişirip yapıyorum birde ceviz ekliyorum gerçekten bende çok sevdim 🤭
buselidunya Yarim_Kilo_Kiyma Ay evet ya yulaf denemedim ama öyle de denerim ceviz de katıyorum bazen çok çok güzel 😋
Yarim_Kilo_Kiyma Enfalmina Genelde satılır hatta etinin lifalif diye turuncu paketi var. Ülker sarı paketli. Ben Hakmar diye bi market var happy life organik alıyorum