Deniz3402 Arkadaşlar 7aylık bebeğe kahvaltıda pankek verebilir miyim? Diş yok nası yutacak. Arkadaşım veriyor aynı durumda. Verebilir miyim siz veriyor musunuz😃
Mom726373 Deniz3402 ben veriyordum hiç dişi yoktu damağı ile koparıyordu çğnemeye çalışıyordu 😂 şiödidişi çıktımdaha güzel yiyor
Elifhakan12 Deniz3402 8 ay 4 günlüğüz iki alt dişimiz çıktı. Boğazında kalır diye korktuğumda veremiyorum
ikizbabymom Deniz3402 yumuşak oluyo sonuçta çiğner de yutar da kızımın dişi 1 yaşından sonra çıktı diş çıkmasını bekleseydim🙉
kartopu23 Deniz3402 ben de 7.ayda başlamıştım ama normal pankek değil muzlu yapıyordum o yumuşacık oluyor zaten
[silindi] ikizbabymom bende diş olmayınca endiselendim açıkçası yarın yapayimda vereyim bari ikizlere 🤭
ikizbabymom [silindi] ver ver hatta bişey daha diyim oğlumun dişi 6 aylıkken çıktı vallahi kızım ondan güzel çiğniyodu🤣o dönemler pankek,krep ve kaşık dökmesi yapıyodum sürekli
[silindi] ikizbabymom oh ne güzel valla ben ikizler de korktuğum için bu şekilde şeyler vermedim daha başka neler veriyordun peki canım
ikizbabymom [silindi] normalde ekmek tüketmiyolar ama omlet,yumurta,menemen yapıp ekmek içi doğruyodum peynirle zeytini de doğruyodum içine bazen haftada iki günde çorba içiyolardı kahvaltıyla çok araları yok
[silindi] ikizbabymom teşekkürler gülüm yumurta peynir vs şeyleri falan yiyor benimkilerde çorbada iciriyorum dişlerimiz bir ciksaydi valla sürekli ağlıyorlar ya seninkilerde aynı oluyormuydu acaba
ikizbabymom [silindi] oğlum ilk dişini çıkaracağı zaman 1 hafta burnumdan getirdi diğerlerini hiç hissetmedim 15 tane falan dişi var ama kızım 8 dişinde çok zorladı şimdi 3 tane daha çıkarmış ikisi azı onu da hissetmedim
[silindi] ikizbabymom valla bir cikartsalar di ikiside durmuyorlar dedim ya sürekli aglamaklilar bide kucağa gelmek istiyorlar
ikizbabymom [silindi] kuzım karanfil yağı yapsana damaklarına sürünce çok rahatlatıyo bi de soğuk meyveyi fileye koy ver ellerine soğuk da iyi gelir