beyzatatli Sevgili anneler bu damlalardan bebeğinize kullandıysanız kimler hangisinden daha iyi sonuç aldı merak ediyorum paylaşır mısınız?
zhra061 beyzatatli bio gaia kullandım oğluma canım. Yüz üstü yatırmayla beraber çok iyi geldi. 3 ay 20 günlük oğlum şimdi kendi çıkarıyor gazını 2 sıvazlamaya her türlü☺️
Smali beyzatatli Başta ikisini verdim.bio bitince tekrar almadım Sab ile devam ettim.ve çok memnun kaldım.bebegim çok ağlıyordu.sabahlara kadar uyumazdi.sab çok iyi geldi.
JackDaniels beyzatatli Bio ve sab aslında farklı şeyler. Bio bağırsak florasını düzenlediği için daha sağlıklı sonuç alıyorsunuz. Sab ise direk gaz damlası. Çok sancılı bi bebeğiniz varsa ikisini birden kullanın. Ama bence kesinlikle bio🍀
zhra061 beyzatatli Tok kullandım ben. Günde 8 damla olarak başladım. Zamanla azalttım. Şimdi bıraktım tamamen ☺️ Umarım sizin bebeğinize de faydası olur 🙏🏻
beyzatatli JackDaniels sab kullandım bikaç gündür çok çok iyi geldi diyemem hala kıvranmaları devam ediyor. Bugün bio ya baslicam umarım bu fayda eder. Teşekkürler ☺️
ozgeyuceturk Bebeğim 1 buçuk aylık. Yaklaşık 15 gündür sab kullanıyoruz günde 3 defa 2 damla şeklinde gayet memnunum 😊