AyPerisiVeGokPrensininAnnesi 1prens1prensesannesii https://www.google.com/amp/s/www.mynet.com/amp/son-dakika-kocaeli-korfez-de-ormanlik-alanda-yangin-110106835879
Asklepios 1prens1prensesannesii sanki antalyadan başlayıp geçerken her yere ateş atmışlar gibi. Şu hale bak. Git gide yayılıyor üstelik. Şerefsiz köpekler
Mom726373 AyPerisiVeGokPrensininAnnesi sizde körfez de misiniz . Annem orada. Haberlerde de göstermiyor ormana da çok yakım me durumda biliyor musunuz
AyPerisiVeGokPrensininAnnesi Mom726373 Değilim Ben gebze tarafındayım durum kötü diyorlar sadece ya 🥺
Nurcan03 Mom726373 annemin kuzeninin kızı yazdı. Körfezi söndürmüşler soğutma çalışması yapılıyormuş.
Mom726373 AyPerisiVeGokPrensininAnnesi evet bende baktım, anneme ulaşamamıştım ona da ulaştım ormana da çok yakın olunca çok endişelendim, teşekkür ederim 🌱🌱
Mom726373 AyPerisiVeGokPrensininAnnesi iyi allaha şükür, yalnız yaşıyor o yüzden daha çok endişelendim. Bir problem yokmuş onu da ürküttüm biraz ama napalım iyi olsun da :)
AyPerisiVeGokPrensininAnnesi Mom726373 İyi olsun yeter. İnsan ulaşamayınca daha tedirgin oluyor. İnşallah her yerdeki yangın söner. Her yer kül oldu.. komşu ülkeler yardım bile etmiyorlar yazıklar olsun ya. Cayır cayır yanıyor insanlar canlılar 🥺
Mom726373 AyPerisiVeGokPrensininAnnesi artık diyecek hiçbir şey bulamıyorum, internette çok fena şeyler okuyorum. Allah yardımcıları olsun tez vakitte son bulur inşallah, bile isteye her yeri yakıyorlar
DryMom14 1prens1prensesannesii Amin 🤲🏻 Insan dayanamıyor. Canımız acıyor. Allah yardımcıları olsun. Hesabı Rabbim sorar. Vicdanı tüketmiş insanlık.
Nurcan03 Mom726373 evet Kocaeli Körfez’de yaşayan birkaç akrabam var. Ben de görünce haberi hemen sordum.
AyPerisiVeGokPrensininAnnesi Mom726373 Söylenecek çok şey var da, şuan birlik olma zamanım felaket atlatılsın söylenir her şey.
Banumeva 1prens1prensesannesii Allah bin belasını versin yapanların… yazık yaa gercekten videolara içim gidiyoo.. 😪 Allah orda olanlara yardım etsin insallah.. çok kötü.