Yeniden20 Beş aylıkken ek gıdaya başlayan var mı. Biz bugün beş aylık olduk. Başlamayı düşünüyorum, kilo alımı az ve mama ile ilerliyoruz zaten. Nasıl başlamam gerekiyor.
Utkuu Yeniden20 bende beş aylıkken başlamıştım sadece mama alıyordu yoğurtla başlayn az az verin zaten öyle süreklide vermedim erken başladım diye vermediğim günlerde oluyordu
Cicekkizliya Yeniden20 bnm kizm 5 ay 2 günlük bn basladm 3 gün kuralına uyuyorum önce kabakla başladım.. Simdi havuç.. Sonra patates
Yeniden20 Utkuu üç gün kuralını uygulamadınız yani öylemi. Şuan bebeğiniz kaç aylık. Bir sıkıntı yaşadınız mı veya bir kârı oldu mu
Yunusemreveannesi Beğenim bebegimde kilosu iyi aslında ama son 1 ayda 200 gram almis köydeydik havasından galiba sürekli buyuk tuvaletini yazıyodu bende baslasammiki bizde 5 aylik olduk
Yeniden20 Yunusemreveannesi Benim başlamak içime sinmiyordu normalde fakat annemlerde ısrar edince vs mama ile de beslenince haliyle başlayaym dedim
Yunusemreveannesi Yeniden20 az az son günlerde yogurt verdim de suphede kaliyorum gunluk 2ttatli kaşığı başlıyim bari