Blt-aslmom Merhaba sevgili anneler bebişleriniz kaç aylıkken ilk hangi kelimeyi söyledi Benim oğlum 7 aylıkken baba dedi ama kızımda daha ses soluk yok
Mom726373 Blt-aslmom mem mem memememe diyordu artık baba mama meme arasıra anne demeye çalışıyor 8,5 aylık
Mommysharkdoodoodoodoo Blt-aslmom ne zamandı hatırlamıyorum ama çok erken anne dedi. Sonra uzun süre anne demedi. İkinci kelimesi baba üçüncüsü dede oldu
Mutluluk Blt-aslmom iki oğlum da ilk dede dedi Büyüğü zaten tam bir dede aşığı uyanınca anne dedem nerde diye sorar😅 Küçüğü daha 8 aylık bakalım o nasıl olavak
Mommysharkdoodoodoodoo Blt-aslmom 😍 oy canım benim benimki anne diye ağlıyordu öğrettim ağlarken baba diye ağla diye baba diye ağlıyor şimdi
kubra2608 Blt-aslmom inşallah en kısa sürede der ama bazı çocuklar geç konuşabiliyor korkmayın konuşur bi süre sonra 😊
Blt-aslmom kubra2608 inşallah ilk bebeğim çok konuşkandi bu da suskun ya garibime gidiyor insan endişeleniyor
Tatlim Blt-aslmom 3 aylıkken anneee anneeem anniiiim diye söyleniyordu . Onu hiç bırakmadı 3 aylık olduğundan beri anne diyor. Sonrasinda 6. Ayda baba 7 aylıkken de. Dede nene meme 8 aylıkken anneanne . Diğer kelimelerle eklenerek devam etti
balyanakannesi2 Blt-aslmom 5 buçuk aylıktı belirsiz anne diyordu sonra 7 ye doğru tam anlamıyla anne dedi. Şimdi 9 aylık olmak üzere 2 gün önce de baba dedi 🥰
Deletedmom_29 ikizbabymom bence yazın hem hatırlamak için hem de unutmamak için :) hatıra da kalmış olur