yaseminoztrk Mom07262 bariz kundaklama. Onca hayvan, onca bitki telef oldu yazık. Geleceğimiz yanıyor. Ne olacak böyle bilmiyorum inşallah biter artık
Caglarass Mom07262 Zaten ne geliyorsa başımıza suçlu arayıp birlik olamamaktan geliyor. Yok otel, yok yerleşim alanı. Bu kadar ormanı yakarlar mı bunun için. Evler bile yanıyor hala propaganda peşindeler yazık. Asıl düşmanlar içimizde
Burcu35 Mom07262 Bodrumdada otellerin dibi yanıyor. Bu iş otel yapmaktan çok çok daha öte. Manavgatta yerleşim yerlerini yaktılar resmen. İnsanların evlerini yakıp otel yapacak değiller. Allahım yardımcımız olsun 😔😔
RasayiAA Mom07262 amin inşallah. Valla yaşama hevesi bırakmadılar. Biradan yangın diğer yandan mülteci belası. Allah selamete çıkarsın milletimizi inşallah
nazatamina RasayiAA sabah videoyu gordum hepsi 20 30 yas arasi genc erkek kosa kosa geliyorlardi bir tane kadin yok biktik ya biktik
Banumeva nazatamina Allah bizlere sabır versin resmenn kendi ülkemizde mülteci olduk. Çok şey yazmak istiyorum ama yazamam… Allah bildiği gibi yapsın bu afganlıları suriyelileri. 🤬🤬