Mora limonlukarpuzzz bizde oldu 37.9 u buldu duş aldırdım kolu şişti birde kızardı dün olduk bu arada
limonlukarpuzzz hunilimomm insallah bizdede olmaz hiç bir aşi ates yapmadi ama korktum bian :) Tesekkür ederim canim :)
limonlukarpuzzz Mrs_Mert ateş olmasinda o şişlik ve morarmayi bir şekilde çözerim ateşten çok korkuyorum
EfeBugra Bizde salı günü olduk iki koldan bir de ağızdan damla ama bir problem olmadı sadece duş alamadık 2 gün ateşi olursa da calpol verebilirsin demişti ☺️
hunilimomm limonlukarpuzzz rica ederim bizde de hic bir asi ateş yapmadı bi 4. Ay asisi 37 yaptı o kadar
Mrs_Mert limonlukarpuzzz ben de şişmesinden çok korkmuştum. Hatta burada 2 tane fotoğraf gördüm ya öyle olursa diye çok düşündüm. O kadar olmadı ama yine de bi sertlik şişme vardı
limonlukarpuzzz Mrs_Mert sertlik sisme bizim.bir çok asimozda oldu çok afaki olmadi ama hemen hemen hepsinde vardi.. Sanirim durmadiklari için oluyor..
limonlukarpuzzz EfeBugra o zaman yarin değil pazartesi gotureyim :) Aşidan sonra denize goturecektim .. Denize girsin pazartesi olsun aşisini :)
Mrs_Mert limonlukarpuzzz olabilir bizde hiç olmayınca ben endişe etmiştim. Umarım acısız sancısız hemen atlatır minik 🌻