OyaGny Kızlar selam. Tadımlara başlamıştık dün biraz kayısı yedi ama az bugün de biraz emer gibi minnacık yedi yedi ile yemedi arası. Bebeğimin yüzünde böyle şeyler çıktı bunlar alerji mi öncesinde yoktu .
Dn123 OyaGny alerjik olmuş. Benimkine tahin pekmez verdiğimde olmuştu. Gecen gün kendkm de taze fasulye den oldu böyle
Aybukemm OyaGny görümcemin oğlunun yumurtaya alerjisi var yumurta akını yüzüne değdirdiğimizde bile kızarıyor 1 hafta bekleyin sonra tekrar verin yine aynı şekilde olursa bir alerji testine götürün derim ☺️
Dn123 OyaGny bekleyeceksin biraz. Geçici de olabilir o besine alerjisi de olabilir . Simdi yok mesela tahin pekmez alerjisi bence 1 2 ay bekle
AsilGulhan Alerji olmus kzuum şimdi verme eger alerji olduysa 2 hafta araya koymalısın 2 hafta sonra aynı ürünü tekrar dene eger olursa demekki tepki veriyor kalıcı alerji oluyor yada bebek. Büyüdükçe geciyor sen araya 2 hafta koy tekrar dene
AsilGulhan OyaGny zaten alerji öyle kuzum gecer tekrar yerse çıkar. Sen 3 gün kurallı ile devam et bazı bebekler 72 saat sonra o ürüne reaksiyon gösteriyor
OyaGny AsilGulhan bugün ikinci gündü sadece emdirdim haşlamıştım onu verecektim yüzğndekileri görünce vermedim haşladıklarımı çöpe atayım bari yarın elma yedireyim