Asklepios Kızlar tiktoktan gördüm. Hala yangın biraz da olsa hafiflemedi mi? Antalyada olan var mı? Çok merak ediyorum. Endişlendim birçok video gürünce..
1limonatamoms Asklepios Dayimlar tam da yangın bölgesinde kıyameti yaşıyoruz diyorlar çok kötü hiç sondurulecek gibi değilmiş başka şehirlere de sıçramış gariba yangın
[silindi] Asklepios eşimin yeğeni Manavgat’ta otelde çalışıyor sondurulecek gibi değilmiş yangın zaten başka sehirlerede sıçramış hep rabbim yardım etsin inşallah nasil ve ne şekilde çıktı acaba bu yangın
Burcu35 Asklepios Ağlayarak izledim videoları instagramda antalya yaşam diye bir sayfa var anlık paylaşıyor ordan takip ediyorum. Yetkililer kontrol altında desede Türkiyede gelmiş geçmiş en büyük yangın olabilirmiş😔 hiçte kontrol altında durmuyor. Sebep olanlar o ateşlerde yansın inşallah😔
Asklepios Eymen20211 iyiler mi peki? Allah korusun birşey yok dimi. Az önce petrol ofislerinde merkeze iyice yaklaştığını gördüm doğru mu değil mi bilmiyorum
Eymen20211 Asklepios evet doğru. Şuan iyiler eşyalarını falan toplayıp arabaya yerleştirmişler olası bir durumda hemen evden ayrılacaklar gece nöbet tuttular yangın yaklaşırsa diye dereceler 47yi göstermiş gece dumandan durulmuyormuş cam kapı alamıyoruz ev hep kül doldu diyor attığı videolardan baktığımızda da yangın onlara çok yaklaşmış o da ılıca kum köyde tam bir felaket diyor ağlıyor korkuyorlar
Asklepios 1limonatamoms kahretsin ya. Marmariste de çıkmış. Cidden bıktık artık. Yangını bilirim. Kaç defa Meryemana bölgesinde çıkmıştı bizim. Büyük yangınlar. Bende çok endişeliyim böyle olunca
SeraAslan Çok üzücü, bebeğim olmasa hiç düşünmeden yardıma gitmek isterdim. Allah ım yardım etsin, çok yazık gerçekten. İnsanın insana verdiği zarar yetmedi, doğaya başladılar.
Asklepios SeraAslan hep bebeklerimiz var diye duruyoruz zaten canım benim. Aynı şey bende de oldu. İzmir depremini yaşadım. Eşimle ben sağlıkçıyız. Arama kurtarmaya gönüllü katılmak istedik ama 7 aylık bebeğimiz vardı bırakamadık kimseye 🙏
nursocum [silindi] kalbim sıkışıyor şu haberleri görünce Ya kim ne ister ki Allah’ta onları cayır cayır yaksın
[silindi] nursocum aynen öyle canım Allah yapanları nasıl bilirse elbet öyle yapar ona şüphe yok ama ne istiyorsunda yakiyon milletin canına kastlari var
Asklepios Eymen20211 yazık ya. İnsanların canları malları hayvanlar o kadar ağaçlar. Yakanın Allah belasını versin
nursocum [silindi] belkide şu mülteciler yaptı ülkeye almama gibi bir durum vardı artık. Yediği kaba pislemekte bu heralde
16022019 Kundaklamaktan başka bişey değil aynı anda akdeniz bölgesinde kaç yerde çıktı yangın.. şuan marmaris yanıyor 19 köy yanış yüzlerce hayvanlar.. ahh ah içim yanıyor. Türkiyenin dört bir yanından acil müdahale gerekiyor bas bas bağırıyolar yardımlar yetersiz diye..
Burcu35 Asklepios Yeterli uçaktan değilde uçakların 5bin ton su taşıması gerekiyormuş ama 4.900 ton su taşıyanların çalışması ihalede kabul edilmemiş. Ne kadar doğru bilmiyorum🤷🏻♀️