tuem14 Evet bugün günümdeyım tüm postlar benden :))yaklaşık 7kılo verdım ama son 3-4 gıtmıyor motivasyona ve benımle kılo verıcek arkadaşa ıhtıyacım var onerilerınızı ve vermek isteyenleri beklıyorum😂
Eymnasf tuem14 tebrik ederim vala benimde doğumdan kalma kilolar duruyo birbirimizi gazlasak fena olmazdı hani 😂😂
Nurcan03 tuem14 merhabalar halihazırda diyeyteyim. Önümüzdeki altı ay filan da diyette olacağım. Ben yavaş yavaş kilo veriyorum.
tuem14 Magnolina kızım 22 aylık olucak evet dıyet yaptım bırazda elden geldıkce spor emzırmedıgım için dıyet kolay oldu
Nurcan03 tuem14 benim kızım 23 aylık o süreçte çok verdim aldım derken artık baş edemeyince diyetisyenle gidiyorum. Tavsiye ederim. Yeme düzeni değişince vücut da tepki veriyor. Bir de tabi birine hesap verdiğin için dikkat ediyorsun ister istemez.
Oylesine_biri tuem14 bebeğim bir yaşında iştahlı değil diyet yapsam süt azalır mı acaba bende anne emziriyorum diye diye doğumundan sonra bile bu kadar değildim
tuem14 Oylesine_biri ınanın bende emzırrken aldım hep süt olsun dıye yedım emzirme bıtınce dıyet arastrmaya basladm emzıren anneler içinde çok güzel dıyetler var ama hatta yapanlar süt arttığını söylüyor
Oylesine_biri tuem14 çünkü 58 el hamile kaldım 73 el Doğuma girdim Doğumdan sonra 62 düştüm şu an 66 oldum böyle giderse 70 görecek bu gözler ve çok mutsuz hissettirmeye başladı o yüzden vermek istiyorum
Tugceden34 tuem14 63 kilo ile hamile kaldım 😍 72 ile doğuma girdim şuan 13 gün oldu doğum yapalı 65 kiloyum 😍 ama iştahım çok açık bebiş emdikçe ben acıkıyorummm birbirimizi motive edip sağlıklı şekilde kilo verelim bence 🤣😍😍
tuem14 Tugceden34 oy masallah çok yeniiii doğumunuz :) bende 67ile hamıle kaldım 74 ile doğum yaptım sonra 68-69 da takılı kaldım bi ara baktım geri 71 lerı görüyorum dıkkat etmeye başladım ama dıyet degıl geri 67 olunca dıyete basladm ve suan 61-63 arasında gıdıp gelıyorum
tuem14 Veyselaras aahaha bende 74 le doğum yaptım 68 oldum sonra baktım 71 lere cıkıyorum kendımı topladım güncel 61-63 arasıyım
Tugceden34 tuem14 ne güzel 🤩 bende bı 58 olsam diyorum ama dediğiniz gibi henüz çok yeniyiz biz biraz zamanımız var gibi görünüyor 🤩
Tubade tuem14 90 kiloyla doğuma gittim 22 kg aldım ve şuan hepsini verdim diyete 78 ile başlamıştım şuan 67 kiloya düştüm. Ama 10 kg daha vermek istiyorum sporda yapmak lazım