Mervesare12 her öğün mutlaka protein tüket.mautlaka ama mutlaka.protein girmeyen vucüdda yağ yakımı olmaz.su zaten klasik bilinen.kahvaltı da en 2 veya 3 yumurta tüket haşlanmış.bazen kızartma da yapabilirsin.yeşillik mutlaka olsun,salata ağırlıklı beslen,çünkü onlar da protein.günde 2 fincan yeşilçay iç.genel de insanlar,diyet yaparlar ama proteininin önemini bilmediklerinden istedikleri kiloyu elde edemezler ve bırakırlar.ben sporsuz 73 ten 55 e düştüm.doğumdan iki ay sora başladım.şuan 6 buçuk aylık kızım var ve ben 53 kiloyum.sağlıklı zayıfladım.kastan değil yağdan verdim,açlıkla baş edebilmek için,sürahinin içine çubuk tarçın koy, acıktıkça ordan iç,kan şekerini düzenler.sütüm azalır diye korkma,hiç azalmıyor,aksine artıyor.çünkü sağlıklı beslenmeye geçmiş oluyorsun.hele ki suyla birlikte.akşam 7 den sora pek birşey yememeye özen göster.ama sıvı tüketebilirsin elbet.her öğün mutlaka karbonhidratta olsun,yani o 2 dilim veya 1 dilim tam buğday ekmeği mutlaka yenecek.kilo vercem die tek tip beslenemeye gidersen kilo verimin durur.çeşitli beslenmeye özen göster,evde hangi yemeği yapıyorsan ondan 3 5 kaşık yiyeceksin.yani yağsız sıfır tuz,kalorisiz şöyle böyle diye kendine eziyet etmene gerek yok.sadece şekeri bırak.şekerli meyveleri de aşıraya kaçmadan ye.kısacası SAĞLIKLI BESLEN zaten kendisi gidiyor.